Haberler

LGBT Yürüyüşünde Ramazan Ayına Hakaret Eden Pankart

Güncelleme:

İstanbul'da "Trans Onur Yürüyüşü" gerçekleştiren LGBT üyeleri içinde bulunduğumuz Ramazan ayı ile ilgili hakaret içerikli pankart açtı.

İstanbul Taksim'de "Trans Onur Yürüyüşü" gerçekleştiren LGBT üyeleri içinde bulunduğumuz Ramazan ayı ile ilgili hakaret içerikli pankart açtı.

"Şaban'la Recep'in aşkına Ramazan engel olamaz" pankartı açan LGBT'liler onur yürüyüşü adı altında Müslümanların en kutsal aylarını eşcinsellikle bütünleştirdi.

İSTİKLAL'DE YÜRÜDÜLER

LGBT üyeleri bütün dünyada düzenlenen "Onur Yürüyüşü" adı altında Taksim'de bir yürüyüş düzenledi. İstanbul Taksim'de toplanan kalabalık İstiklal Caddesi'nde yürüyüş yaptı.

ÜÇ AYLAR İLE DALGA GEÇTİLER

Yürüyüşte açılan bir pankart ise büyük tepki topladı. "Şaban'la Recep'in aşkına Ramazan engel olamaz" yazılı pankart açan LGBT'liler içinde bulunduğumuz Ramazan ayı ile dalga geçip, Recep ve Şaban ayını da eşcinsellikle bütünleştirdiler. Sosyal medyada paylaşılan bu pankarta birçok tepki mesajı geldi.

İşte LGBT üyelerinin Müslümanların kutsal saydığı 3 Aylara hakaret eden o pankart:

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Öte yandan İstanbul Valiliği, 'LGBTİ Onur Yürüyüşü'ne dün yapılan müdahaleler hakkında açıklama yaptı.

Valilik'ten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"GÜVENLİK TEDBİRLERİ ALINMIŞTIR"

"Sosyal medya ve basın organlarından edinilen bilgilere göre 28 Haziran 2015 Pazar günü LGBT Onur Yürüyüşü adı altında bazı grupların Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi üzerinde yürüyüş ve eylem yapacakları, ayrıca bazı grupların da buna tepki gösterebileceklerine dair duyumlar alınması üzerine, anılan bölgelerde gerekli güvenlik tedbirleri alınmıştır.

"ORANTILI GÜÇ UYGULANMIŞTIR"

Yapılacak yürüyüş ile ilgili olarak; Valiliğimize herhangi bir müracaat veya bildirimin olmaması ve provakasyona açık olması nedeniyle, toplanan gruplar ikaz edilmiş fakat eyleme devam edilmesi üzerine güvenlik güçlerimiz tarafından kanunların verdiği yetki dahilinde orantılılık ilkesine özen göstermek suretiyle müdahalede bulunularak dağıtılmıştır.

"HASTANEYE SEVK GEREKTİREN DURUM OLMAMIŞTIR"

Eylem yapan grupların dağıtılması sonucu Taksim Meydan, İstiklal Caddesi ve ara sokaklarda hayat olağan akışına dönmüş, olaylar neticesinde sağlık kurumlarımıza sevki gerektiren herhangi bir yaralanma meydana gelmemiştir."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstiklal Caddesi İstanbul Taksim Güncel Haberler

500

Yorumlar (138)

Müslüman Türk:

BU YÜRÜYÜŞE HER KİM KATILMIŞ VE HER KİM BU YÜRÜYÜŞE MADDİ VE GÖNÜLDEN DESTEK VERMİŞ İSE ALLAH''IN AZABI VE GAZABI ONLARIN ÜZERİNEDİR. BETER OLUN BETER OLUN, BETER OLUN.

35
2
yanıtYanıtla
KOSMOPOLITAN:

ULAN BÜTÜN DÜNYADA KUTLANDI OLAYSIZ GECTI ; YANLIZ TÜRKIYEDE OLAYLI GECTI OYSA BU INSANLAR EN BARISCI VE INSANLAR SIDETTE TAMAN KARSI KOYAN INSANLAR BÜ ÜLKEDE HEP AZINLIKLARA KARSI HEP SAVAS VAR YAZIK

6
25
yanıtYanıtla
Eva jann şokelmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

En onde oturanlar benim kızlarım canlarım sesimizi duyuracağız biz varız .......

1
28
yanıtYanıtla
adammm:

bunların topu chp ve hdp lidir

24
5
yanıtYanıtla
peacemobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Butun pislikler toplanmis. Midem bulandi bunlardan. Hepsinin tedaviye ihtiyaci var. Sapkinlar.

22
7
yanıtYanıtla
HASSAN:

Yazıklar olsun. İnsanlığınızdan utanın. İnanmıyorsanız inananla ve insanların inançlarıyla dalga geçmeyin. Hepiniz hollandaya gidin.

25
4
yanıtYanıtla
IMANmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Elhemdulillah.Allahım sen güzel yarattın beni.Çok şükür sapıklardan uzak tuttun.Allahım sen çocuklarımı da doğru yoldan ayırma.Sapıklığa yanılgıya düşürme.Kamil be İamnlı et.Şüpesiz dönüş sanadır.Şu mide bulandrıcları ıslah islah et Ya Rabbim.

25
4
yanıtYanıtla
DAVETÇİ34:

ŞİMDİ BU AŞAĞILIK PİSLİKLER BÖYLE YAZINCA, NE İSLAMA NE DE RAMAZAN AYIMIZA BİR ŞEY OLMUYOR ANCAK BU PİSLİK DOMUZLAR BÖYLE YAPARAK AZAPLARINI DAHA KORKUNÇ HALE GETİRİYORLAR. . . ACIYORUM BU PİSLİKLERE HAYVANLARIN BİLE YAPMADIKLARINI YAPIYORLAR YA. .

25
2
yanıtYanıtla
Cengiz:

Sizsiniz zavallilar karismayin insanlara acin zihninizi bi kere osmanlida da vardi escinsellik atalarimizdan geliyo yani insan nasil yasamak isterse yasar herkez bikere geliyo dunyaya karoismayin gorusmeyin kimseye yadirgamak kimsenin haddine degil

2
25
yanıtYanıtla
ÖZGÜR:

ALLAHIM LUT KAVMİNİ HATIRLADIM. BUNLARI SEN TERBİYE EYLE ALLAHIM. BİZİ VE NESLİMİZİ BUNLARIN ŞERRİNDEN VE HERTÜRLÜ BELADAN KORU. BİZLERİ VE NESLİMİZİ MÜSLÜMAN OLARAK YAŞAT VE ÖLDÜR AMİN.

25
1
yanıtYanıtla
Tüm 138 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title