Haberler

    Lg V20'nin Yenilikleri Ortaya Çıkıyor!

    LG V20'nin en önemli yeniliklerinden biri, LG tarafından gün yüzüne çıkarıldı!

    LG, merak edilen telefonu 'nin kilit özellikleri hakkında yeni bilgiler verdi. Yeni ipuçlarının hepsi, telefonun kullandığı ses teknolojileriyle ilgili.

    LG V20, Quad DAC (sesi dijitalden analoğa dönüştürmeye yarıyor) adlı bir işlevle gelecek; Quad DAC sayesinde kulağınıza ulaşan sesin kalitesi fark edilir derecede artacak. LG, dört sene önce LG G2'ye eklediği 24-bit ses ile dikkat çekmişti. Şimdi ise yeni DAC ile 32-bit müzik dosyalarını destekleyecek. Şu an bu tür müzik dosyalarını sadece 'ın desteklediği sanılıyor, bu yüzden farkı şimdilik sadece bu uygulamada görebileceksiniz.

    LG, yeni işlevin ortam gürültüsünü LG V10'a göre yüzde 50 azalttığını ve video yakalarken sesleri daha detaylı yakalayabildiğini iddia ediyor.

    Ses performansı son iki senedir akıllı telefonlarda önemli bir yer edinmeye başladı. HTC ve Samsung gibi firmalar, Spotify gibi hizmetlerde daha iyi ses kalitesi sunabilmek ve Hi-Res sesi destekleyebilmek için cihazlarındaki DAC'leri iyileştirmeyi sürdürüyorlar.

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Ekonomi Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title