Haberler

    Lg V10'un Türkiye Fiyatı ve Çıkış Tarihi Belli Oldu!

    LG'nin bugün Türkiye lansmanını gerçekleştirdiği V10'un Türkiye fiyatı belli oldu.

    Emre Çetinkaya - -

    Hatırlayacağınız üzere LG, geçtiğimiz ayın başlarında yeni akıllı telefon modeli LG V10'u tüketicilerin beğenisine sunmuştu. LG V10 özellikle ön tarafta bulundurduğu ikinci ekranıyla dikkatleri üzerine toplamayı başarmıştı.


    İlk olarak ise Amerika Birleşik Devletleri, Çin ve Hong Kong gibi bölgelerde satışa çıkan modelin geçtiğimiz haftalarda Avrupa'da da satışa sunulacağı ortaya çıkmıştı. Bugün ise LG, V10 modelinin Türkiye lansmanını gerçekleştirdi.


    Bu lansmanda ise cihazın merak edilen Türkiye satış fiyatı ve çıkış tarihi belli oldu. Yapılan açıklamaya göre LG V10, Türkiye'de 2699 TL satış fiyatına sahip olacak. Ayrıca 4.5G'yi destekleyen modelin, ülkemizde Kasım ayı içerisinde satışa sunulmasının planlandığını da belirtelim.


    LG V10'un özellikleri


    LG V10'da, 5.7-inç büyüklüğünde ve 1440 x 2560 piksel çözünürlüğünde ekran yer alıyor. Bu ekranın 513ppi piksel yoğunluğuna sahip olduğunu belirtelim. İkinci ekran ise 2.1-inç büyüklüğünde ve 160 x 1040 piksel çözünürlüğünde.


    6 çekirdekli Snapdragon 808 yonga setinden gücünü alan cihaz, 4GB RAM'e ve 64GB da dahili depolama seçeneğine sahip. Cihazda ayrıca, 16 MP arka kamera, 5 MP ön kamera, 3000mAh çıkarılabilir pil, Android 5.1.1 işletim sistemi, 4G LTE-A (Cat.6),Wi-Fi, Bluetooth 4.1, NFC ve USB 2.0 bağlantı seçenekleri, 8.6mm kalınlık ve 192 gram ağırlık gibi özellikler mevcut.


    Cihazın incelemesi yakında sitemizde olacak.



    Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Amerika Birleşik Devletleri Emre Çetinkaya Türkiye Lg Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title