Haberler

    Lg'nin Yol Haritası: Katlanabilen, Rulo Olabilen Ekran P-Oled'in Geleceği

    Güney Koreli üreticinin önümüzdeki yıllar içinde neler yapacağı belli oldu.

    Hasan Uğur Nayır - -

    LG G Watch R, Koreli şirketin yuvarlak tasarımlı ilk akıllı saati. 1.3 inç'lik RGB matrixli P-OLED (Plastic OLED) ekrana sahip. LG'nin P-OLED konusunda ısrar etmesinin belirli nedenleri var. Birincisi panel basit bir yapıya sahip. İkincisi ise kırılmaya karşı daha az eğilimli. Ayrıca LCD'ye göre daha ince ve hafif.


    LG P-OLED konusunda ilerlemeye kararlı ve bu konuda gelecekle ilgili planları ortaya çıktı.


    LG'nin yol haritası P-OLED'in geleceğini ortaya çıkartıyor


    P-OLED teknolojisini kullanan cihazları birkaç sene içinde raflarda göreceğiz. Yol haritasında görünüşe göre bükülebilir ekranlı (Tabii ki P-OLED) akıllı telefonlar 2015'te çıkacak, aynı panel teknolojisini kullanan tabletlerin çıkışı 2015-2016 olarak planlanmış.



    2017'de ise işler biraz daha büyüyor. LG, P-OLED'li katlanabilir dizüstü bilgisayarlar, rulo olabilen tabletler ve TV'ler çıkaracak. Arabalar için kavisli navigasyon sistemleri de bunların içinde.


    LG Display daha önce yaptığı açıklamada P-OLED'lerin potansiyelinin umut verici olduğunu belirtmişti. Koreli şirket şimdi bu potansiyeli iyice dışarı çıkaracak. LG G Flex biraz kaba bir başlangıç oldu, ama gelecek planları ve cihazlar oldukça heyecan verici gözüküyor.



    Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Hasan Uğur Lg Teknoloji Haberler

    500

    Yorumlar (1)

    gül:

    Ayrıca LCD''ye göre daha ince ve hafif.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title