Haberler

Lg İle "Yapabileceklerinin Sınırı Yok"

Güncelleme:

LG Electronics'in yeni nesil CURVED OLED ULTRA HD TV'lerini iş ortaklarına tanıttığı toplantıda pop müziğin sevilen sesi Bengü, muhteşem konseri ile katılımcılara keyifli bir gece yaşattı

LGElectronics, Four Seasons Hotel'de düzenlenen toplantıda işortaklarıyla bir araya geldi. LG Electronics'in trend belirleyen yeni CURVED OLED ULTRA HD TV ürün serisinin tanıtıldığı etkinlikte Türk pop müziğinin en sevilen sanatçılarından Bengü'nün verdiği konser konuklara keyifli anlar yaşattı.

4K ULTRA HDTV'lerden sonra dünyanın ilk CURVED OLED TV'sini tüketiciyle buluşturan LG, tüketicilerine günlük hayatlarıyla bağlantılı ürünleri en yüksek kalitede sunarak kendilerini güçlü ve mutlu hissetmelerini sağlıyor. LG, bu felsefeyi, yeni marka stratejisine entegre ederek yeni temasını da "Yapabileceklerinin Sınırı Yok" olarak belirledi. Yapabileceklerinin sınırı olmadığında 'Hayat Güzeldir' diyen LG, etkinlik öncesinde televizyon tarihini gösteren nostaljik bir sergiye de imza attı.

Tüplüden kavisliye televizyonun serüveni

1960'ların mobilyalı, tüplü televizyonlardan günümüzün OLED TV'lerine yaşanan hızlı ve şaşırtıcı değişimi gözler önüne seren yolculuk,Güney Kore'de 1966 yılında üretilen ilk siyah – beyaz televizyonla başlıyor. Ardından da ilk dijital saatli ekranlardan ilk CD çalarlı olana, giderek büyüyen ekranlarla nostaljik ve teknolojik bir kronoloji sunuyor. Televizyonun yaklaşık 60 yıllık hikayesinde gelinen son nokta ise LG CURVED OLED ULTRA HD TV. Kusursuz görüntü kalitesine sahip ürün, 21:9 sinemaskop formatı sayesinde sinemadaki izleme deneyimini evlere taşıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Four Seasons Hotel Lg Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

muratmarmaraseo@gmail.com:

LG tv kalitesi için geç kalmayın bence ben 1 yıldır kullanıyorum ve cok memnunumkesinlikle alınabilecek en iyi Tv LG

0
0
yanıtYanıtla
mehmetmarmaraseo@gmail.com:

LG tvleri kesinlikle sorunsuz ve kaliteli bir şekilde kullanılmak için tasarlanmış cok cok begendim almayı düşünüyorumbir LG tv

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title