Haberler

    Lg G Flex 2 Küçük ve Yüksek Çözünürlüklü Ekrana Sahip!

    Merakla beklenen LG G Flex 2'le ilgili yeni iddialar var.

    Hasan Uğur Nayır - -

    LG G Flex 2'le ilgili iddialar bir süredir kesilmişti, ama şimdi elde yepyeni bir rapor var. LG Hindistan'dan bir yöneticinin kaynak olarak verildiği rapora göre, LG G Flex 2'de ilk modelin 6 inç'lik ekranından daha küçük bir ekran yer alması bekleniyor. Ama ekran çözünürlüğü orijinal telefona göre yüksek olacak. 245 PPI değerinden yüksek olacak demek.


    LG Hindistan'daki yöneticinin söylediklerine göre yeni ekran Full HD'den daha yüksek çözünürlüğe sahip. Bu durum 2560x1440 çözünürlükte olacağını da kanıtlamıyor. QHD düşük, Full HD'den yüksek arada bir değer olabilir. Ama G Flex 2'nin ilkindeki gibi kendini iyileştirme özelliği sunup sunmayacağı hakkında tek bir kelime yok.


    LG G Flex 2'nin ilk olarak Güney Kore, daha sonra takiben diğer pazarlara gelmesi bekleniyor. LG Hindistan'daki yönetici telefonun ne zaman çıkacağı ve fiyatı hakkında ise bilgi vermedi.



    Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Hasan Uğur Lg Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title