Haberler

Lezbiyen Taciz

Antalya'nın Kumluca İlçesi, 21 Yaşındaki Dilek Keskin ve Kız Arkadaşı 16 Yaşındaki H.n.ç'nin, İlköğretim Okuluna Giden İki Kız Kardeşe Tacizde Bulunduğu İddiasıyla Çalkalanıyor.

Antalya’nın Kumluca İlçesi, 21 yaşındaki Dilek Keskin ve kız arkadaşı 16 yaşındaki H.N.Ç’nin, ilköğretim okuluna giden iki kız kardeşe tacizde bulunduğu iddiasıyla çalkalanıyor.

Kız kardeşlere yapılan lezbiyen tacizin cep telefonuyla görüntülenip elektronik posta yoluyla tüm ilçeye yayıldığı belirtildi.

İDDİAYA göre olay şöyle gelişti: 17 yıl önce Romanya’dan İstanbul’a gelen Georgia S, polis Yusuf S. ile evlendi. İki kızı olan Georgia S, 5 yıl önce eşi ölünce, çocuklarına bakmak için börekçi dükkanında işe girdi. Georgia S. 20 gün önce ilköğretim okulu 6’ncı sınıf öğrencisi 13 yaşındaki B.S. ile 7’nci sınıf öğrencisi 14 yaşındaki B.S’nin saçlarında bit görüp komşusu Dilek Keskin’den yardım istedi. Kızlarının saçlarını ilaçlayan Georgia S. komşusuna kızlarına banyo yaptırmasını, kendisinin işe gideceğini söyledi. Kızları evine götüren Keskin, o sırada evde olan kız arkadaşı H.N.Ç. ile birlikte iki kardeşi banyoya soktu. Banyo yaptırırken, çocukları öpüp elle tacizde bulunan iki kadın, bu sahneleri cep telefonlarıyla da görüntülediler. Kızlar, yaşadıklarını akşam annelerine anlattılar. Dilek Keskin’den hesap soran anne, "Taciz yok, sadece şakalaştık" deyince ikna oldu. Ancak, ertesi gün kızlarının çıplak görüntülerinin cep mesajı ve e-mail yoluyla tüm ilçeye yayılması üzerine şoke olan Georgia S. polise giderek şikáyette bulundu.

EŞİYLE TUTUKLANDI

Gözaltına alınan Dilek Keskin, 43 yaşındaki eşi Ramazan Keskin tutuklanırken, H.N.Ç. yaşı küçük olduğu için tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Fotoğrafların R.K’ye ait bilgisayardan dağıtımının yapıldığı ortaya çıktı. Dilek Keskin’in, internette bir arkadaşlık sitesine "Elmalı Cezaevi kadınlar koğuşundayım. Mektuplarınızı beklerim" yazısıyla resimlerinin bulunduğu bir sayfa açtığı da belirlendi.

Kardeşlere tasdikname

Çıplak görüntülerin elden ele dolaşması, anne ve kızlarını zor durumda bıraktı. Okul yönetimi, "Diğer çocuklara kötü örnek oluyor" diyerek iki kardeşin tasdiknamelerini verdi. Tacize uğrayan 14 yaşındaki B.S. "Okulda kız arkadaşlarımız bizimle alay ederken, erkek arkadaşlarımız bize dokunarak tacize başladı" dedi. anne Georgia S. "Herkes çocuklarıma kötü kızlarmış gibi davranıyor" diye konuştu. Küçük kızının karaciğer hastası olduğunu belirten anne, yatılı okulun hasta olduğu gerekçesiyle B.S’yi kabul etmediğini de anlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title