Haberler

Lezbiyen Çift 2 Yaşındaki Çocuğu İşkence Yaparak Öldürdü

Güncelleme:

İskoçya'da yaşanan iğrenç olay ülkeyi ayağa kaldırdı. Beraber yaşayan lezbiyen çift, 2 yaşındaki bebeği işkence yaparak öldürmek suçundan ömür boyu hapse mahkum edildi.

İskoçya'da yaşanan akılalmaz olay tüm Birleşik Krallık'ı karıştırdı. 31 yaşındaki Rachel Fee ile 29 yaşındaki lezbiyen sevgilisi Nyomi Fee, Rachel'in 2 yaşındaki oğlu Liam'ı öldürdükleri gerekçesiyle müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

VÜCUDUNDA 30'DAN FAZLA YARA VAR

Lezbiyen çiftle aynı evde yaşadığı öğrenilen küçük Liam'ın ölmeden önce vücudunda 30'dan fazla yara olduğu ve 'araba kazası tipi' yaralanmalardan dolayı hayatını kaybettiği öğrenildi.

İKİSİ DE ÖMÜR BOYU HAPSE MAHKUM EDİLDİ

Bu iğrenç olaydan sonra lezbiyen çiftin yargılanma süreci Edinburg Yüksek Mahkmesi'nde başladı. İkisi de ömür boyu hapis cezasına mahkum edildi ancak Nyomi'nin 24 yıl, Liam'ın annesi Rachel'in ise 23.5 yıl içeride kalacakları öğrenildi.

POLİS ÇOCUĞU BAĞLADIKLARI ZİNCİRLERİ BULDU

İğrenç çiftin bilgisayarında yapılan arama sonucunda, Google'dan, "Lezbiyen çiftler aynı hapishanede kalabilir mi?" diye arattıkları polis tarafından tespit edildi. Öte yandan polis evin içinde gerçekleştirdiği aramalarda, vahşi çiftin Liam'ı bağladıkları zincirleri ve kafesi de buldu.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Birleşik Krallık Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (4)

antipkk:

HDPlilerde Lezleri savunuyor!

8
1
yanıtYanıtla
yalanmı ????:

arkadaşlar herkes Allah belasını versin diyorda doğru ama Allah korkusu olan bunu yaparmı sizce benim gördüğüm kadarıyla sadece Allah korkusu bizim gibi müslümanlarda yabancıların çoğunda yok belkide hiç birinde

2
2
yanıtYanıtla
Baba rahman:

Bu hasta ruhluları alıp ne yaptılarsa aynısını yapacaksın bunlara çocuk verenin aklına bastırayım

2
0
yanıtYanıtla
HASAN AK:

allahınızdan bulun diyecem size

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title