Haberler

Levye ile 6 Evin Kapısını Açıp, 100 Bin Liralık Altın Çaldılar

Kayseri’den geldikleri Samsun’da 2 günde 6 evin kapısını levye ile açarak yaklaşık 100 bin lira değerinde ziynet eşyası çaldıkları iddia edilen 5 kişi, Samsun polisinin takibi sonucu Kayseri’deki evlerinde yakalanarak gözaltına alındı.

Kayseri'den geldikleri Samsun'da 2 günde 6 evin kapısını levye ile açarak yaklaşık 100 bin lira değerinde ziynet eşyası çaldıkları iddia edilen 5 kişi, Samsun polisinin takibi sonucu Kayseri'deki evlerinde yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, M.A. (44), S.Ç. (26), E.B. (19) ve D.A. (28) adlı kadın ve 17 yaşındaki D.B. adlı genç kız, Kayseri'den hırsızlık yapmak için Samsun'a geldi. Kayseri'de bir galeriden satın alacaklarını söyleyip kapora bırakarak denemek bahanesiyle 06 plakalı otomobili alan zanlılar, geldikleri Samsun'un İlkadım ve Atakum ilçelerinde 7-8 Ağustos tarihlerinde 6 ayrı evin kapısını levye ile kırıp açtıktan sonra yaklaşık 100 bin liralık ziynet eşyasını çaldılar. Daha sonra aynı araçla Kayseri'ye dönen zanlılar, otomobili almak istemediklerini ve beğenmediklerini söyleyerek galeriye geri iade ettiler. Atakum ilçesi Esenevleri Mahallesi'ndeki C.İ.'ye ait evin kapasını levye ile açarak içeriden 10 bir liralık altın çalınması olayından yola çıkan Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri, diğer hırsızlık olaylarının yaşandığı sokaklardaki güvenlik kameralarından da yararlanarak hırsızların kaçtığı otomobilin plakasını tespit etti. Samsun polisi, Plaka Tanıma Sistemi (PTS) vasıtasıyla hırsızların Kayseri'ye gittiklerini belirledi. Eşkal doğrultusunda Kayseri'de araştırma yapan Samsun polisi, şüphelilerin kimliklerini ve evlerini tespit etti. Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan alınan arama izniyle Kayseri'de yapılan baskında 5 hırsızlık şüphelisi evlerinde yakalanarak gözaltına alındı. Zanlıların evlerinde suçta kullandıkları malzemeler ve giysiler de ele geçirildi. Gözaltına alınarak Samsun'a getirilen 5 kişi, suçlamaları kabul etmedi. D.B., yaşı küçük olduğu için Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Sorgulanması tamamlanan 5 zanlı bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kayseri İlkadım Atakum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (1)

canı yananlar:

suçu sabitlenince ellerini bilekten kesin ve hapishanelerde beslemeyin benim kazancıma birdaha göz dikermi bunu derken kim yaparsa yapsın artı rüşvetçiyide aynı şekilde

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title