Haberler

Levent Kırca, Gözyaşlarıyla Son Yolculuğuna Uğurlandı

Güncelleme:

Sevenleri, tedavisini gördüğü karaciğer kanserine yenilerek yaşama veda eden usta tiyatrocu Levent Kırca'ya gözyaşlarıyla veda etti.

Usta sanatçı Levent Kırca bugün sonsuzluğa uğurlandı. Kırca'nın, Levent Afet Yolal Camii'ndeki öğle namazı sonrasında cenaze namazı kılındı. Usta sanatçı Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Cenaze namazının kılındığı Beşiktaş'taki Levent Afet Yolal Camii'ne sanat, basın, iş dünyası ve siyasilerden birçok isim katıldı. Cenazeye vatandaşların da yoğun katılımı oldu.

ALKIŞLARLA UĞURLANDI

Levent Kırca, cenaze namazının ardından alkışlarla cami avlusundan Zincirlikuyu Mezarlığı'na uğurlandı.

OYA BAŞAR GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Oya Başar da eski eşini uğurlamak için camiydeydi. Oldukça bitkin görünen Başar, gözyaşlarını tutamadı.

AYŞEN GRUDA: ÇOK İYİ BİR İNSANDI

Ayşen Gruda yakın dostu Levent Kırca'nın ardından şunları söyledi:

"Levent gibi çok yönlü bir aktör çok zor gelir. Geride kalanlara baş sağlığı diliyorum. Çocukları babalarını, babaları da onları çok severdi. Son derece yumuşak son derece arkadaş canlısı kimseyi kırmadan dökmeden çalışan bir insandı. Çok iyi bir insandı."

"MUSTAFA KEMAL'İN ASKERLERİYİZ"

Levent Kırca'nın cenazesinin araca bindirildiği sırada kalabalık "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sloganları attı.

Cenaze töreninden kareler:





Kaynak: Haberler.com / Magazin

Zincirlikuyu Levent Kırca Oya Başar Beşiktaş Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (66)

Eker Mobil-ANDROID:

dinsizler

54
25
yanıtYanıtla
ADS:

MERAK ETME DİĞER TARAFTA ATATÜRKLE BULUŞURSUN.

45
33
yanıtYanıtla
GÜZEL İNSAN:

RAHAT UYU GÜZEL İNSAN . . . IŞIK İÇİNDE OL. .

43
30
yanıtYanıtla
uyan türkiyemMobil-ANDROID:

cok sevdigin ataturk kurtarsin simdi seni.Müslüman olmayan bir adamin namazi nasil kiliniyor yaaaa

27
45
yanıtYanıtla
seyirci:

kelimeyi sehadet getirdigini duyan varmi ey cemaat. . . . ? Getirmedi, ok, gercek tiyatro simdi basladi, perde acildi. . . . .

35
32
yanıtYanıtla
Malatya lıMobil-ANDROID:

oyum akp ye

37
29
yanıtYanıtla
sedat:

koyun mu ?

yanıt1
yanıt0
İST34:

MERAK ETME ATATÜRKLE AYNI YERDE BULUŞURSUN.

46
15
yanıtYanıtla
kapkara:

Atasıyla beraber gömün . . ÖBÜR TARAFTA SORGU SUALDE YARDIMCI OLUR. . .

13
32
yanıtYanıtla
ellisekiz:

atatürkte kurtaramayacak seni

18
26
yanıtYanıtla
Tüm 66 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title