Haberler

Levent Kırca'nın 'Son Eşim' Dediği Aslı Çetiner: Eli Elimde Gitti

Güncelleme:

Levent Kırca'nın "son eşim" dediği Aslı Çetiner, "En büyük tesellim fazla acı çekmeden, eli elimde gitmesidir." dedi.

Karaciğer kanseri nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden ünlü tiyatro sanatçısı Levent Kırca'nın 6 yıldır birlikte olduğu ve 'son eşim' dediği Aslı Çetiner, yaptığı açıklamada; "En büyük tesellim fazla acı çekmeden, eli elimde gitmesidir." dedi.

"EN BÜYÜK TESELLİM..."

Sanatçının hayatını kaybetmesinin ardından açıklama yaparak, tüm sevenlerine başsağlığı dileyen Aslı Çetiner, "Kıymetlim Levent Kırca'yı maalesef kaybettik. Kendisi sabah karşı 02.00 itibariıyla solunum sıkıntısı yaşamaya başladı. Son ana kadar bilinci açıktı. Konuştuk, vedalaştık. Tüm sevenlerine tekrar sevgilerini yolladı. Maalesef saat 02.40'ta hayata gözlerini yumdu. En büyük tesellim fazla acı çekmeden, eli elimde gitmesidir. Levent; ender bulunan, adam gibi adamlardandı. Benim için bir okuldu. Onu kaybettiğim için çok üzgünüm. Ülkesinin, tüm sevenlerinin, hepimizin başı sağ olsun." dedi.

HASTALIĞI SIRASINDA KENDİSİNİ BİR AN OLSUN YALNIZ BIRAKMADI

Levent Kırca, ölümünden bir süre önce Hürriyet Gazetesi'nden Ayşe Arman'a verdiği ve 13 Eylül'de yayınlanan röportajda birlikte yaşadığı merhum gazeteci Yılmaz Çetiner'in kızı Aslı Çetiner ile ilgili de konuşmuştu.

Eski eşi Oya Başar'ın "Levent'in başucundan ayrılmıyoruz." sözlerinin kendisine sorulması üzerine "Evet, dedi ama doğru değil. Ben Oya'yla çok uzun zamandır hiç karşılaşmadım, hiç görüşmedim." ifadelerini kullanmıştı.

"YANIMDA OLAN TEK KİŞİ ASLI"

Ayşe Arman'ın, Oya Başar'ın bu açıklamasının nedenini sorması üzerine Levent Kırca, "Bilmiyorum. Bir kötü niyeti yoktur. Ama söylediği doğru değil. Bu süreçte, oğlum Umut birkaç kere kemoterapide yanımdaydı o kadar, onun dışında yanımda olan tek kişi Aslı. Başından beri. Nikahlı olmasak da 'Son eşim' dediğim Aslı varken ve inanılmaz bir emek sarf ederken, onu yok sayıp, 'İlk günden beri biz başındayız! Her gece onun yanındayız!' denmesi doğru değil. Bir de Aslı'ya haksızlık. Yoksa benim Oya'yla bir derdim yok. İki çocuğumun annesi, benim için üzülmüştür de fakat bir kere bile görüşmedik. O da muhtemelen gelmek isterdi ama geç haberi oldu. Gelmedi. Zaten Aslı benim başımda, benimle yeteri kadar ilgileniyor." demişti.

"OYA'YI ÇOK UZUN ZAMANDIR GÖRMEDİM BİLE"

Ayşe Arman'ın "Ben de, 'Kimse hastalığımdan nemalanmasın!' dediğinizde sinir olmuştum size, 'insan iki çocuğunun anası ve eski karısı için böyle mi söyler?' diye..." sözleri üzerine de Kırca, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Ben Oya'yı kastetmedim. Ama herşey için koşturan kemoterapide el ele benimle oturan bütün sağlık işlerimi eline alan borçlarımı ödeyen kalan zamanımı benim için yaşanılır kılan bir kadını da kimseye ezdirmem. Tekrar ediyorum, Oya'yı çok uzun zamandır görmedim bile. Neden o lafı etti anlamadım. Ama onu da üzmek istemem. Yeteri kadar derdimiz var şu anda zaten."

"LEVENT KIRCA VE OYA BAŞAR BİRBİRİNDEN NASIL AYRI DÜŞÜNÜLEBİLİR?"

Aslı Çetiner de verdiği bir röportajda Oya Başar'a saygısının sonsuz olduğunu belirterek "15 yıl evli kalmış, iki çocuk yapmış, yıllarca sanat dünyasında birlikte üretmiş Levent Kırca ve Oya Başar birbirinden nasıl ayrı düşünülebilir? Ben klasik kadın kıskançlıkları yapacak biri değilim... Oya Başar'ı kıskanacak bir durum da yok ortada. Çocuklarıyla da çok iyi anlaşıyorum." şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Yılmaz Çetiner Levent Kırca Ayşe Arman Oya Başar Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (53)

CEM TUNA:

LEVENT, , KIRCA, , SEHiTTiR, , CÜNKÜ, , O, , ATATÜRK DEVRiMLERINE, , SON, , NEFESINE, , KADAR, , BAGLI, , KALMIS, , BiR, , DEVRiMCiDiR.

17
63
yanıtYanıtla
abcMobil-ANDROID:

sırada uğur dündar pisliği var galiba

19
41
yanıtYanıtla
sadri:

son anlarini karisi anlatmis cehennemdeki ilk anlarinida anlatirmi?onunla beraber olan da ayni kafadandir. atesi bol olsun nefretimizi kazandi.

24
35
yanıtYanıtla
gzd:

Sizden olmayan neden cehennem atasinde yaniyo acaba siz kimsiniz krndnizi n saniyorsunz

yanıt9
yanıt2
KASAP HAMDI:

Salagin birisi, , Levent Kirca sehittir yazmis, , yav sehit din icin vatan icin ölenlere denir, , be adam. , sarhoslar ve kemalisler sehit zaten olmaz, ,

25
33
yanıtYanıtla
parlak01:

pislik sen tam bir nankörsün senin için içimde öyle çok küfür var ki ama söylemeye dilim ve terbiyem müsaade etmez.

yanıt2
yanıt1
yasargrlMobil-ANDROID:

memleket ten bir hayin daha gitti darısı sizin başınıza

24
34
yanıtYanıtla
...Mobil-IOS:

Bu adama şehit diyen dengesiz. Şehitlik Atatürk için değil Allah yolunda can veren içindir

37
17
yanıtYanıtla
yusuf:

Mesele inanıp inanmaması değil hangimiz Dinimizi yaşıyoruz. İslam a dil uzattı odunu bol olsun

27
26
yanıtYanıtla
karadenizliMobil-ANDROID:

Ölmüş bir insanin arkasından konusmak muslumanlikta yoktur kimmin ne kadar musluman oldugunu kimse bilemez onemli olan biraktigi eserler ve yaptigı guzel islerdir Edissonda bu dunyaya cok guzel isler yapti ne kadar inacli oldugunu Allah bilir

37
12
yanıtYanıtla
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title