Haberler

Leopar Paniği

ABD'nin California Eyaleti'nde Sığ Yeşil Suda İlerlerken Bir Karartı Gören Kadın, Leopar Köpekbalığı Sürüsü Tarafından Çevrildiğini Görünce Büyük Panik Yaşadı.

ABD’nin California Eyaleti’nde sığ yeşil suda ilerlerken bir karartı gören kadın, leopar köpekbalığı sürüsü tarafından çevrildiğini görünce büyük panik yaşadı.

MARINA del Rey plajında serinlemek isteyen ABD’li kadın, sığ suda köpekbalığıyla karşılaşacağını aklının ucundan geçirmezken büyük bir tehlikenin içinde kaldı. Denizde ilerlerken bir karartı görünce bunun bir köpekbalığı olduğunu anlayan kadın kaçmaya çabaladı ama etrafı bir anda leopar köpekbalığı sürüsüyle sarıldı. Kadın panikle koşarak plaja sığındı.

TV kamerası görüntüledi

Denizden can havliyle kaçan kadının korku dolu anları Los Angeles televizyonları için çalışan KTLA haber helikopteri tarafından görüntülendi. Leopar köpekbalıkları tehdit edilmedikleri sürece insanlara saldırmayan bir cins olarak biliniyor. Besin kaynakları ise deniz canlıları.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title