Haberler

Leonardo DiCaprio Çevrecilere 15 Milyon Dolar Bağış Yaptı

Güncelleme:

Ünlü aktör, "Dünya'yı korumak için duyarsız kalmamalıyız" sloganıyla bağış yaparak gözünü kırpmadan 15 milyon dolar verdi.

Ünlü aktör Leonardo DiCaprio, 'dünyayı korumak' için "Duyarsız kalmamalıyız" dedi. Çevreci gruplara 15 milyon doları gözünü kırpmadan bağışladı

KÜRESEL ISINMAYI ENGELLEMEK İÇİN

Hollywood'un en çok kazanan aktörlerinden Leonardo DiCaprio, lüks yaşantısı bir yana, çevre söz konusu olduğunda hiç düşünmeden harekete geçiyor. Ünlü oyuncunun kendi adına kurduğu DiCaprio Vakfı tüm hızıyla faaliyetlerini sürdürürken, küresel ısınmayı engellemek için çalışan dernek ve örgütlere 15 milyon dolarlık (yaklaşık 40 milyon lira) yüklü bir bağış yaptı.

"DAHA FAZLA DUYARSIZ KALAMAYIZ"

Amazon Watch, Save the Elephants, Tree People and the World Wildlife Fund derneklerinin de aralarında bulunduğu çevre organizasyonlarına bağış yapan aktör, "İlerlediğimiz şey gezegenimizin hızlı bir şekilde yıkılışı. Artık bunu durdurmak için daha fazla duyarsız kalamayız. Hepimiz bu gezegenden ve geleceğinden sorumluyuz." dedi. Yaşanabilir bir gezegen için uğraşmanın, yaşanamaz bir dünya için çalışmaktan daha az maliyetli olduğunu da söyleyen DiCaprio, vakfını da Titanic filminden elde ettiği gelirlerle 1998'de kurmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hollywood Magazin Haberler

500

Yorumlar (34)

kigris:

Madem bu kadar zenginler ve yardımseverler Türkiye 3.000.000 Suriyeli garibana ev sahipliği yaparken bunlar o Suriyeliler hiç yardım etmiyor. Algı operasyonu bu.

8
15
yanıtYanıtla
omer:

bill gates basta olmak uzere genelde butun basarili batili zenginler yardimseverdir musluman ulkelerinden binde bir cikiyor muslumanlar yardim etse bile illa ki bir musluman arayip ona destek cikmak istiyor angelina jolie bill gates gibi gercek insanlar din dil irk ayrimi yapmiyor musluman hristiyan yahudi ateist ayrimi yapmaksizin insanlara yardim elini uzatiyorlar bu konuyu arastirin dediklerime aynen katilirsiniz koru korune atip tutmakla olmuyor gercekleri gormek gerekir

15
3
yanıtYanıtla
kenan:

emrah ta bağış yaparmı acaba

18
0
yanıtYanıtla
adanali gökhan:

bravo dicaprio mert insansin Allah sana vermis ama bosuna vermemis

15
0
yanıtYanıtla
Batmanlı:

Taha Suresi 131. Ayet. ''Onlardan bazı gruplara, kendilerini denemek için yararlandırdığımız dünya hayatının süsüne gözünü dikme. Senin Rabbinin rızkı daha hayırlı ve daha süreklidir. ''

11
3
yanıtYanıtla
can:

yaa leonardo oldumu bu şimdi. o para verilirmi. 9 tane karı alıp 9 farklı sarayda 99 çocuk yapmak dururken oldmu şimdi bu. bak arap krallara nasıl yaşanırmış öğren.

10
4
yanıtYanıtla
ahmet:

Allah kitabı bize, insanlığı bunlara indirmiş. .

12
2
yanıtYanıtla
ÇUKUROVALIYIZ0134:

ÇEVRECİLERE BAĞIŞ YAPACAGINA AFRİKAYA YARDIM YOLLA AÇ İNSANLAR KARNINI DOYURSUN

11
2
yanıtYanıtla
misafir 07:

hehe iyisin güzelsin hoşsun amma Allah cc nasip ederse birde müslüman olsan o paralarıda ortadoğu için islam alemi için harcasan ne güzel olur. .

3
10
yanıtYanıtla
KuzeyMobil-IOS:

Suriyelilerde dünyada yşıyor. Dünya herkes için.

0
13
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title