Haberler

    Leo Breuer, Şakir Gökçebağ'ın

    İKİ yılda bir Leo Breuer'in doğum günü olan 21 Eylül'de verilen ödüle, bu yıl jürinin oy birliğiyle Denizlili sanatçı Şakir Gökçebağ'ı layık gördü.

    İKİ yılda bir Leo Breuer'in doğum günü olan 21 Eylül'de verilen ödüle, bu yıl jürinin oy birliğiyle Denizlili sanatçı Şakir Gökçebağ'ı layık gördü. Çal doğumlu olan Gökçebağ, sanat yaşamını halen Almanya'da sürdürerek, kendine mahsus materyal çalışmaları, yerleştirmeleri, kurgu fotoğrafları ve heykelleri ile konstruktiv sanatın tematiğini geliştiriyor. Leo Breuer Ödülünün 2016 yılı sahibi Şakir Gökçebağ, 21 Eylül'den itibaren GKG-Bonn'da bir sergi açacak. Ödül töreni de 21 Eylül'de LVR-Landes Museum Bonn'da yapılacak.

    VALİ ARAYIP KUTLADI

    Denizli'nin ve Türkiye'nin adını uluslararası arenada sanat camiasına tanıtan Şakir Gökçebağ'ın bu başarısına Denizli Valisi Ahmet Altıparmak kayıtsız kalmadı. Genç sanatçıyı telefonla arayarak tebrik eden Vali Altıparmak, "Denizlili sanatçımız Şakir Gökçebağ, önemli bir sanat ödülünü alarak, ülkemizi tanıtma fırsatı buldu. Kendisini arayarak tebrik ettim. Başarısının devamını diliyorum" dedi.

    Kaynak: Hürriyet / Dünya

    Gökçebağ Almanya Eylül Çal Dünya Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title