Haberler

    Legia Varşova-Trabzonspor Maçından Notlar

    Bordo-mavili takımda sakatlığı nedeniyle forma giyip giymeyeceği maç saatti belli olacağı açıklanan Yusuf Erdoğan, yedek kulübesinde yer aldı.

    UEFA Avrupa Ligi L Grubu 6. ve son maçında Polonya'nın Legia Varşova takımına konuk olan Trabzonspor, geçen hafta ligdeki Beşiktaş maçına göre 4 oyuncu değişikliğiyle sahaya çıktı.

    Bordo-mavili takımın 3-0 mağlup olduğu Beşiktaş maçında ilk 11'de forma giyen oyunculardan Papadopoulos sakatlığı, Özer Hurmacı UEFA listesinde yer almaması, Medjani de kart cezası nedeniyle kadroda yer almadı.

    Eksik oyuncular nedeniyle 16 futbolcuyla Polonya'ya gelen bordo-mavili takımda, sakatlığı nedeniyle durumu maç saatti belli olacağı açıklanan Yusuf Erdoğan da teknik direktör Ersun Yanal tarafından riske edilmeyerek yedek kulübesinde oturtuldu.

    Bu oyuncuların yerine Yatabare, Constant, Aykut Demir ve Salih Dursun ilk 11'de forma şansı bulan oyuncular oldu.

    Yanal, çift forvet tercih etti
    Teknik direktör Ersun Yanal, UEFA Avrupa Ligi'nde 3-1 kazandıkları Metalist Kharkiv maçında olduğu gibi çift forvet sahaya sürdü.

    Grupta liderlik maçına çıkan bordo-mavili takımda Yanal, Cardozo ve Yatabare'ye hücumda birlikte görev verdi.

    Seyircisiz karşılaşma


    Karşılaşma Legia Varşova'nın cezası nedeniyle seyircisiz oynandı.

    UEFA Kontrol ve Disiplin Kurulu'nun Legia Varşova-Lokeren maçında ev sahibi taraftarların çıkardığı olayların ardından Polonya temsilcisine 1 maç seyircisiz oynama cezası vermesi nedeniyle her iki takım taraftarları da karşılaşmayı stattan izleyemedi.

    Legia Varşova Stadı'ndaki maçta basın mensupları hariç 75'i Trabzonspor'dan olmak üzere toplam 250 kişi yer aldı.

    Başkan gelemedi


    Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, soğuk algınlığı nedeniyle Polonya'ya gelemeyerek karşılaşmayı izlemedi.

    Yönetim kurulundan karşılaşmaya kulüp başkan yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih, yöneticiler Murat Türköz, Erol Ağoğlu ve Onur İncehasan izledi.

    Yanal, Avrupa'da ilk deplasman maçına çıktı


    Trabzonspor'da teknik direktör Vahid Halilhodzic'in sözleşmesinin feshedilmesinin ardından göreve gelen Ersun Yanal, bordo-mavili takım ile Avrupa'da ilk deplasman maçına Varşova'da çıktı.

    Yanal, bordo-mavili takımda, Spor Toto Süper Lig, UEFA Avrupa Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere ikinci dönemindeki 6. karşılaşmada görev aldı.

    Türkiye'nin Polonya Büyükelçisi Yusuf Ziya Özcan'ın bordo-mavili takımın kamp yaptığı oteli ziyaret ettiği bildirildi.

    Kulüp eski başkanı Mustafa Günaydın'ın da yer aldığı ziyarette Özcan'ın bordo-mavili takıma maç için başarılar dilediği belirtildi.

    Büyükelçi Özcan'a TS Club ve Ticari Ürünlerden Sorumlu yönetim kurulu üyesi Murat Türköz tarafından Trabzonspor forması hediye edildiği aktarıldı.

    Maç öncesi dostluk yemeği


    Legia Varşova Kulübü tarafından, yönetim kuruluna ve UEFA temsilcine yemek verildi.

    Yemeğe yönetim kurulu üyeleri Onur İncehasan, Tayfun Kahyaoğlu, Erol İbrahimağaoğlu, UEFA Temsilcisi Eggert Magnusson ve Legia Kulübü yetkililerinin katıldıği bildirildi.

    Yemekte her iki kulüp yetkilileri birbirine karşılıklı olarak başarı dileyerek, maç anısına hediye sunduğu belirtildi.

    Soğuk havada oynandı


    Trabzonspor, Varşova'da -2 derecede karşılaşma oynadı.

    Trabzon'dan hareket edeceği gün 18 derece civarında hava sıcaklığından Polonya'ya gelen bordo-mavili takım, soğuk hava şartları altında mücadele etmek zorunda kaldı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Yusuf Erdoğan Legia Varşova Trabzonspor Polonya Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title