Haberler

Lefkoşa Belediyesi'nden Gaün'e Ziyaret

Güncelleme:

Lefkoşa Belediyesi Meclis üye ve dış ilişkiler görevlilerinden oluşan bir heyet, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun'u makamında ziyaret etti.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Üniversitesi'nin de aralarında bulunduğu kuruluşların işbirliğiyle düzenlenen Fıstık Festivali nedeniyle Gaziantep'te bulunan Lefkoşa Türk Belediyesi Meclis Üyesi ve Dış İlişkiler Komitesi Başkanı Ülkü Taşseven, Lefkoşa Türk Belediyesi Meclis Üyesi Sonuç Koyuncu ve Dış İlişkiler Görevlisi İlkem Tunar'dan oluşan ekip, GAÜN Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun ile bir süre sohbet etti.

Ziyaret sırasında konuşan Rektör Prof. Dr. Coşkun, GAÜN'ün başta Gaziantep Üniversitesi olmak üzere birçok kuruluşla kentin geleceği adına yaptığı işbirliğini anlattı. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Lefkoşa Türk Belediyesi'nin kardeş belediyeler olduğunu belirten Ülkü Taşseven ise, "Büyükşehir Belediyesi'nde, Gaziantep Üniversitesi ile olan işbirliği konusunda bilgi aldık. Rektörümüzden de bu konudaki açıklamalarını dinledik. Bizim için son derece yararlı bir ziyaret oldu. Gaziantep Üniversitesi'nin deneyimlerinden biz de yararlanmak istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

gaziantep üniversitesi yavuz coşkun gaziantep Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title