Haberler

    Lazio, Bayern Münih, Dortmund ve Monaco Enes Ünal'ı İstiyor

    Güncelleme:

    İtalyan basını, Lazio'nun Enes Ünal için harekete geçtiğini ve Bayern Münih, Dortmund ve Monaco ile yarışmak zorunda olduğunu yazdı.

    Sezon başında Manchester City'den Twente'ye kiralan 19 yaşındaki Milli golcü Enes Ünal için İtalya'dan flaş bir transfer açıklaması geldi.

    İtalyan basınında yer alan habere göre İtalya Serie A Ligi takımlarından Lazio, Enes Ünal'ı transfer etmek istiyor. Yine İtalyanlara göre Lazio, bu transfer için Bayern Münih, Borussia Dortmund ve Monaco ile yarışmak zorunda.

    Bonservis bedeli 5.5 milyon Euro olan Enes Ünal'ı transfer etmek için Avrupa kulüplerinin Manchester City'ye en az 10 milyon Euro teklifte bulunması gerektiği belirtildi.

    GUARDIOLA BU YAZ KARARINI VERECEK

    İngiliz basınına konuşan İtalyan bir yetkili, "Lazio, Enes'i istiyor. Ne kadar iyi olduğunu bu sene gösterdi. Hollanda'da piyasasını her geçen gün arttırıyor. City hala onun geleceği hakkında bir karar vermedi. Guardiola, bu yaz takımla beraber Enes Ünal'ı Amerika kampına götürecek. Ondan sonra kararını verecek" sözlerini kullandı.

    Enes Ünal, bu sezon Twente formasıyla Hollanda Ligi'nde 29 maça çıktı, 17 gol ve 4 asist üretti. Türk golcü, Hollanda'da gol krallığı yarışında üst sıralarda yer alıyor.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Enes Ünal Hollanda Lazio Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title