Haberler

Laydy Diana'nin Açtığı Liverpool Kadın Hastanesi'nde Tüp Bebek Bölümünde Bashekim Olan Dr. Rafet...

(özel) Laydy Diana'nin açtığı Liverpool Kadın Hastanesi'nde Tüp Bebek bölümünde Bashekim olan Dr. Rafet Gazvani Liverpool Trabzon'a benziyor.

(özel) Laydy Diana'nin açtığı Liverpool Kadın Hastanesi'nde Tüp Bebek bölümünde Bashekim olan Dr. Rafet Gazvani Liverpool Trabzon'a benziyor. Liverpollular da Trabzonlulara

Esprili futbol anlayışları var ve mizahçıdırlar, balıkçıdırlar

(özel) Beşiktaşlı taraftarlar İngiltere'den Beşiktaşlı yöneticilere seslendi

yurt dışındaki taraftarları da düşünmeliler

İstanbul'da tanıdığımız olmasa Liverpool-Beşiktaş maçına gidemeyecektik

Buradaki taraftarlara da kota ayrılmalı

200 pounda bilet satıldı !..

Beşiktaşlı taraftarlar her türlü zorluğa ve olumsuz şartlara rağmen bilet almayı başarıp Liverpool - Beşiktaş maçını izledi. Ancak bi o kadar da dışarıda kalan, bilet bulamayan ya da bulduğu bilet karaborsa nedeniyle pahalı olunca stada giremeyenler de vardı.

Liverpool ile karşılaşan takımlarına destek vermek için Liverpool'a gelen Beşiktaşlı taraftarlar, renkli görüntüler oluşturdu. Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden ve Türkiye'den gelen çok sayıda siyah-beyazlı taraftar, takımlarının atkı ve formalarıyla karşılaşmanın yapılacağı Anfield Stadyumu önünde marşlar söyleyerek Beşiktaş'a destek verdi.

POLİSİN ÖNÜNDE HAVAİ FİŞEKLER ATTILAR

Besiktaşlıların şehir merkezindeki havai fişekler atarak polis önündeki gösterisi ilginçti.

Türkiye ve Avrupa'nın dört bir yanından gelen yüzlerce Beşiktaş taraftarı Liverpool sokaklarını doldurdular. Ama statta kendilerine ayrılan yeri tam olarak dolduramadılar.

DHA'YA BİLET ALMA KONUSUNDAKİ SIKINTILARI

Sağlık sektöründe çalıştıklarını söyleyen ve Londra'dan Liverpool'a trenle geldiklerini belirten 2 genç, üzerlerinde Beşiktaş formasıyla DHA'ya açıklamalar yaptılar. Şanslı olduklarını söyleyen bu 2 taraftar bilet alma serüvenlerini ve yaşanan sıkıntıları anlatırken yöneticilere de seslenerek şöyle konuştular

Biz biletleri İstanbul'dan aldık. Pasaport bilgilerimizi ve istenen diğer evrakları İstanbul'daki tanıdıklarımıza gönderdik. Oradan aldılar bizim için, şanslıyız.

Bize yardımcı olan bir tanıdığımız olmasaydı maça gidemezdik. Bir çok taraftar bilet bulamadı. Bileti olup da İstanbul'dan gelemeyenler olmuş. O yüzden daha çok taraftar olurdu statta ama olmadı

BÜTÜN BİLETLERİN İSTANBUL'DAN SATILMAMASI LAZIM

KARABORSADA 200 POUNDA BİLET SATILDI

Burada yaşayan futbolseverler için bir kota ayrılması lazım aslında. Hepsinin İstanbul'dan satılmaması lazım. Seyahat acenteleri çok yüksek fiyattan satıyorlar, karaborsaya düşen biletler oluyor. 140 pound, 200 pounda biletler satıldı.

Beşiktaşlı yöneticeler sesleniyoruz, belki bilmeyerek hata yapıyorlar, sistemin işleyişini takip edemeyebilirler ama dikkatli olmalılar, organize olmalılar. Türkiye'deki Beşiktaşlı taraftarlar buralara gelmek istiyorlar tamam ama burada da ciddi bir kesim var. Onlar da düşünülmeli.

Bileti olmadan gelenler de var, km'lerce yol katedip, geliyorlar, bayağı bir masraf ediyorlar, bileti stad çevresinde bulma umudu ile geliyorlar bulurlarsa stada giriyorlar, bulamazlarsa giremeden geri dönüyorlar.

SADECE BEŞİKTAŞLILAR DEĞİL...

Bugün Bir Fenerbahçeli, Galatasaraylı taraftarlar bile Beşiktaş'ın maçlarına gelmek için can atıyorlar. O heyecanı, üst düzey maçları izlemek istiyorlar. Beşiktaşlı çok Londra'da, Galatasaraylılar ve Fenerbahçeliler kadar varız. Maçlarda zaten değişik formalı taraftarlar görebilirsiniz, önemli olan Türk takımlarını Avrupa arenasında desteklemek.

LIVERPOOL'U TRABZON'A BENZETİYORUM

Bu sözler; Lady Diana'nin açtığı Liverpool Kadın Hastanesi'nde Tüp Bebek Bölümünde Başhekim olan Dr. Rafet Gazvani'ye ait. Türk doktor kendisinin Beşiktaşlı, oğlunun ise Liverpool'u tuttuğunu belirterek; Liverpool Trabzon'a benziyor. Liverpollular da Trabzonlulara, Esprili futbol anlayışları var ve mizahçıdırlar, balıkçıdırlar şeklinde konuştu.

İstanbul Tıp Fakütesi mezunu olan Dr. Rafet Gazvani 'nin baktığı hastalar içerisinde Liverpool'lu futbolcuların eşleri de var ama bunların isimlerini vermek istemiyor. DHA'ya yaptığı söyleşide Liverpool'u Trabzon'a benzeten Dr. Rafet Gazvani ' Liverpool deniz şeridi olan bir kent. Burada İnsanlar şakacı futbolu severler, balıkcıdırlar. O yüzden Trabzon'a benzetirim. İnsanları yakınlık gösterirler, şakacı, eğlenceli ve duygusaldırlar." dedi.

Oğlunun Liverpoolu tuttuğu için sık sık maçlarına gittiğini söyleyen Türk Doktor, Liverpoolun iki türlü seyircisi olduğunu da ifade etti. Bir kısmı fanatikleri diger bölümü maçları sessiz seyredenleri oluşturduğunu dile getirerek, Bazıları sürekli tezahürat yapar, bazıları ise Sadece pankart açarlar, gayet sessizdirler şeklinde ayrıntı verdi.

Lady Diana'nin açtığı Liverpool Kadın Hastanesi'nde Tüp Bebek Bölümünde Başhekim olan Dr. Rafet Gazvani; Liverpool'un dünyaca tanınmış bir spor kulübü olduğu için Liverpool halkının maçlara gitmekte zorlandığını sezon biletlerinin çok yüksek olmasından dolayı izleyemediklerini de hatırlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Lady Diana Liverpool İstanbul Bebek Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title