Haberler

Konya'da İki Grup Arasında Laf Atma Kavgası Çıktı

Güncelleme:

Konya'da kız arkadaşları ile birlikte cadde üzerindeki bir çorbacıya giden çiftlere, çıkışta iki kişi sözlü tacizde bulundu.

Konya'da iki grup arasında laf atma konusunda kavga çıktı. Kavga ile ilgili 6 kişi ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürülürken şikayetçi olduğunu belirten R.T. adlı kadın, "Biz istediğimiz gibi gezemeyecek miyiz?" dedi.

SÖZLÜ TACİZDE BULUNDULAR

Olay, saat 01.15 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Kule Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre kız arkadaşları ile birlikte cadde üzerindeki bir çorbacıya giden çiftlere çıkışta 2 kişi sözlü tacizde bulundu. Bunun üzerine iki grup arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

"AÇIĞIZ DİYE Mİ BÖYLE YAPIYORLAR"

Ekipler tarafları sakinleştirmekte güçlük çekti. Şikayetçi olduklarını belirten R.T. isimli bir kadın, "Biz istediğimiz gibi gezemeyecek miyiz? Açığız diye mi böyle yapıyorlar. Derdimizi kimseye antalamayacak mıyız?" dedi. Taraflar ekip otolarına alınarak polis merkezine götürüldü.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Konya Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (34)

Zafer:

Burası OSMANLI İMPARATORLUĞU değil artık TÜRKİYE CUMHURİYETİ . . İsteyen istediğini giyer hiçkimsede buna karışamaz. Beğenmeyen Arap ülkelere gidebilir. .

23
35
yanıtYanıtla
benhan.3778@hotmail.com:

müslüman kavramı nedir bilirmisin acaba

yanıt0
yanıt0
sultanım aydemirerdogan_evrensel@hotmail.com:

asıl seningibileri deeee batılı ülkelere gitmeli. bizler osmanlı torunuyuz burda yaşama hakkı bizim haha cok biz onlara dahada yakıınız bu toprakları alanlar müslümanlar zaman gelcek sizingibiler yok olcak hak geldi batıl zaai olcak azkaldııııı birgün herkez müslüman olcak ve onagöre yaşayacak ne mutlu islama göre yaşayanlera. . . . bizler turkiyenin hammaddesiyiz. . . . bu topraklar imanla alındı imanlı olankarın hakkıdır. . . . gerisi cep cök dür. . sözleri gecmez. . . . . .

yanıt0
yanıt0
yilmut:

yobaz sayısı arttıkça ülkede bu tür haberler artacak. . . !!!

23
23
yanıtYanıtla
berat:

KONYA. . . yobazlar şehri ne beklersiniz ki

25
18
yanıtYanıtla
köroğlumehmetdemirpolat06@hotmail.com:

terbiyesiz ahlaksız herif ne olacak konya ilim ve irfan şehridir sen ne anlarsın konyanın kıymetinden

yanıt0
yanıt0
Atilla:

Bre kadın siz açık değilsiniz, çıplaksınız. Açık olmak başka çıplak olmak başkadır. Edebli olsanız size kimse laf atmazdı. Çıplak olmakta farklı bir yobazlıktır.

18
20
yanıtYanıtla
beratavir21@hotmail.com:

hadi len ordan sen organını tutamıyorsun diye istediği şekilde dışarı çıkamayacak mı

yanıt0
yanıt0
İŞİD:

başı açıkları eleştiren laf atanlar, gitsinler işide katılsınlar bizi rahat biraksınlar

19
11
yanıtYanıtla
YILMAZ:

Bunun Konya ile bir alakası yok sen gecenin 02 sinde yarı çıplak nerde gezersen gez sana laf atarlar siz açık değilsinizki çıplaksınız resmen size laf atmaktan doğal bir şey düşünemiyorum

13
12
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title