Haberler

L'oreal Güçlü Marka Portfoyunu İddialı Genişletiyor

Güncelleme:

L'Oréal, ünlü cilt bakım markaları CeraVe, AcneFree ve Ambi'yi 1,3 milyar Dolar'a Valeant'den satın alarak ürün portföyündeki birbirinden iddialı markalara yenilerini ekledi.

100 yılı aşkın süredir güzellik sektöründe hizmet veren lider şirket L'Oréal, ünlü cilt bakım markaları CeraVe, AcneFree ve Ambi'yi 1,3 milyar Dolar'a Valeant'den satın alarak ürün portföyündeki birbirinden iddialı markalara yenilerini ekledi.

107 yıl önce girişimci bir kimyager tarafında kurulan L'ORÉAL girişimciliği iş modelinin merkezi yerleştirerek başarılı ürünleri arasına katarak ilerlemektedir. Bu kapsamda ünlü cilt bakım markaları CeraVe, AcneFree ve Ambi'yi satın almak için Valeant ile masa oturan kişisel bakım ve kozmetik devi kurum nihai anlaşmayı imzaladığını duyurdu. 1,3 milyar ABD Doları karşılığında L'Oreal çatısı altına katılan bu üç markanın toplam yıllık geliri yaklaşık 168 milyon Dolar.

2 YILDA %20 BÜYÜME

CeraVe, başta temizleyici, nemlendirici, güneş kremi, iyileştirici merhem ve özel bebek ürünleri olmak üzere geniş bir yelpazede gelişmiş cilt bakımı ürünleri sunuyor. 2005 yılında kurulan ve dermatologlarla birlikte geliştirilen CeraVe, son iki yılda %20'yi aşan ortalama büyüme hızıyla ABD'nin en hızlı büyüyen cilt bakımı markalarından biri oldu. CeraVe'nin çok kanallı dağıtım stratejisi dahilinde eczaneler, süpermarketler ve güzellik ürünleri marketleri ve seçkin internet mağazaları bulunuyor.

AcneFree ise ABD'de cilt temizleyicileri ve sivilce tedavi ürünleri yelpazesinin pazarlamasını ve dağıtımını yaparken Ambi, çok kültürlü tüketicilerin ihtiyaçlarına göre geliştirilmiş cilt bakımı ürünleri sunuyor. Her iki marka eczanelerde, perakendecilerde ve seçkin internet mağazalarında satılıyor.

CİLT BAKIMINA TALEP ARTIYOR
L'Oréal ABD Başkanı ve CEO'su Frédéric Rozé satın alma ile ilgili yaptığı açıklamada şunları belirtti: "CeraVe, AcneFree ve Ambi'nin satın alınması L'Oréal'in marka portföyünü güçlü bir şekilde tamamlamaktadır. Sağlık uzmanlarıyla güçlü ilişkilere ve yaygın bir dağıtım ağına sahip olan bu üç marka Aktif Kozmetik Bölümümüzün ABD'deki gelirlerini neredeyse iki katına çıkaracak ve makul fiyatlı aktif cilt bakımı ürünlerine artan talebi karşılamamıza yardımcı olacaktır."

L'Oréal Aktif Kozmetik Bölümü'nün bir parçası olacak olan CeraVe, AcneFree ve Ambi, sağlık uzmanları, dermatologlar, çocuk doktorları ve diğer doktorlarla birlikte geliştirilen ve onlar tarafından onaylanan La Roche-Posay, Vichy ve SkinCeuticals gibi markalarla birlikte yer alacak.
L'Oréal Aktif Kozmetik Bölümü Başkanı Brigitte Liberman ise şunları ifade etti: "CeraVe, AcneFree ve Ambi'nin artık L'Oréal Aktif Kozmetik Bölümü'nde yer alıyor olması bizim için heyecan verici. Bu markalar sağlık uzmanlarıyla ilişkilerimizi derinleştirecek. CeraVe'nin önümüzdeki yıllarda ciddi bir uluslararası büyüme potansiyeline sahip olduğunu düşünüyoruz."

Kaynak: Bültenler / Ekonomi

Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title