Haberler

Kzılay, Bülent Ecevit Üniversitesi'nde Bir Günde 1627 Ünite Kan Topladı

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nde (BEÜ), 'Kampüsün kanında hayat var' sloganıyla bu yıl 5'incisi düzenlenen kan bağışı kampanyasında 1627 ünite kan toplandı.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nde (BEÜ), 'Kampüsün kanında hayat var' sloganıyla bu yıl 5'incisi düzenlenen kan bağışı kampanyasında 1627 ünite kan toplandı.

Üniversite ve Türk Kızılayı işbirliğinde Farabi Kampüsü'ndeki spor salonunda dün sabah başlayan kampanya gece geç saatlerde sona erdi. Kampanyada 1627 ünite kan toplandı. Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer, üniversitelerinin kan bağışı projeleriyle diğer üniversitelere örnek olduğunu söyledi. Rektör Özer, "1627 öğrencimiz ve çalışanımızın katkısıyla kampanyamız noktalandı. Kanın bir acil ihtiyaç olmadığı, sürekli ihtiyaç olduğu ve bir kanın 3 canı kurtarabileceği bilinciyle en değerli varlıkları olan kanı öğrencilerimiz ve çalışanlarımız bağışladı. Bizim rakamlarla işimiz yok. Önemli olan kan verme kültürünün oluşmasıdır. Süreklilik sağlanarak üniversitemiz bu konuda Zonguldak'ta örnek olacaktır" dedi.

Üniversitede ilk kez 2012'de düzenlenen kampanyada 1 günde 705, 2013'te bin 267, 2014'te bin 453, 2015'te bin 915 ünite kan toplanmıştı.

- Zonguldak

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bülent Ecevit Üniversitesi Türk Kızılayı Mahmut Özer Zonguldak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title