Haberler

Kuyumcu, Soyguncuları Durdurmak İçin Havaya Ateş Açtı

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde, bir kuyumcu dükkanına müşteri kılığında giren 2 kişi, el çabukluğuyla yüzükleri değiştirdi.

Edinilen bilgiye göre, Kahta'nın Mustafa Kemal Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, hırsızlık yapan iki kişiyi durdurmak isteyen işyeri sahibi havaya ateş açtı. Güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedilen olayda, 30 yaşlarında oldukları tahmin edilen bir kadın ve bir erkek saat 15.00 sularında Mustafa Karadağ adlı vatandaşın kuyumcu dükkanına geldi. Yüzük almak istediklerini söyleyen şahıslar işyeri sahibini oyaladıktan sonra yanlarında getirdikleri üç yüzüğü daha ağır olan üç yüzükle değiştirdi. Yüzüklerin değişik olduğunu fark eden işyeri sahibi hırsızlardan kendi yüzüklerini aldıktan sonra polisi aramak istedi. Bunun üzerine işyerindeki hırsızlar dışarı çıkarak kaçmaya çalıştı. Silahını alıp hırsızların arkasından dışarı çıkan ve durmalarını isteyen işyeri sahibi, hırsızlar durmayınca havaya ateş etti. Olay yerine gelen polisler park halindeki bir otomobile binip kaçan zanlıların yakalanması için çalışma başlattı. Aracın plakasının belirlendiği öğrenildi.

Yaşadığı olayı anlatan Karadağ, “Önce bir bayan geldi. Küpe falan baktı. Sonra da iki kişi geldi. Biri erkek, biri bayan. İkisi de 25 - 30 yaşlarında. Bana dedi yüzükleri çıkar, ben de yüzükleri çıkardım. Bu defa beni yanıltmak amacıyla kendi hafif yüzüklerini ağır yüzüklerle değiştirdiler. Ben de bunun farkına vardıktan sonra bırakıp kaçtılar. Durum bundan ibaret” dedi.Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

ŞİNASİ İNAN

ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Karadağ Adıyaman Kahta Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title