Haberler

Yasemin, Yakınlarının Gözü Önünde Kazada Öldü

Güncelleme:

Kütahya-Tavşanlı karayolunun 25'inci kilometresindeki Köprüören Köyü kavşağında karşıdan karşıya geçmek isterken minibüsün altında kalarak can verdi.

Kütahya'da yolun karşısına geçmek isteyen 19 yaşındaki Yasemin Güngör'e minibüs çarptı. Minibüsün yol kenarına savurduğu genç kız olay yerinde yaşamını yitirdi.

YAKINLARINA KAVUŞAMADI

Kaza saat 20.30 sıralarında Kütahya- Tavşanlı karayolunun 25'inci kilometresindeki Köprüören Köyü kavşağında meydana geldi. Kütahya'dan Köprüören Köyü'ne gitmek için Tavşanlı minibüslerine binen Yasemin Güngör, Köprüören Köyü kavşağında araçtan indi. Yasemin Güngör'e kendisini beklemekte olan yakınlarının bulunduğu yolun karşısına geçmek istediği sırada Tavşanlı istikametinden Kütahya istikametine giden Fatih Benli yönetimindeki minibüs çarptı.

100 METRE KADAR SÜRÜKLENDİ

Minibüsün yaklaşık 100 metre kadar kaputunun üzerinde götürdüğü Yasemin Güngör daha sonra yol kenarına savruldu. Güngör olay yerine hayatını kaybetti. Yakınları, gözlerinin önünde meydana gelen kaza nedeniyle sinir krizleri geçirip gözyaşı döktü. Ölen Yasemin Güngör'ün cesedi otopsi için Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Minibüs sürücüsü Fatih Benli jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı, olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İşte olay yerinden kareler;




Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yasemin Güngör Tavşanlı Kütahya 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (22)

Mayorka:

Rahmetli can yakan birine benziyor, sürücü ile bağlantısı iyi araştırılmalı cinayet olabilir

28
35
yanıtYanıtla
HDP,Li:

artist lan bu kiz.

12
30
yanıtYanıtla
MİSAFİR:

HİÇ OLMAZSA ADINI HDP Lİ OLARAK YAZMA ÇOK KÜFÜR YİYİRSUN BİRDE HANGİ DEVİRDE YAŞIYORSUN ''LAN'' DİYE YAZMAK SİZİN KÖKENİNİZDE VAR. KÖKÜNÜZ KURUSUN. SAYGILI OL SAYGILI SONRA ADAMIN AKLINI ALIRLAR. KENDİNİZİ DEV AYNASINDA PALAZLANMIŞ GÖRMEYİN.

yanıt24
yanıt7
mhpliMobil-ANDROID:

Kız pestil olmuş.

7
31
yanıtYanıtla
CccMobil-IOS:

Gideri varmış, yazık olmuş.

3
33
yanıtYanıtla
Yok Mobil-ANDROID:

Tamam ölünün arkasından konuşulmaz derler ama o nası pozlar öyle ahlaksızlık dizboyu facebook profil fotosu değilde başka birsey

10
22
yanıtYanıtla
Funda ilhan:

Bu yoruma cevabınız her şeyi ve olayı erdoğandan bilip Allah rahmet etsin ama kızın ölümünüde iktidara maletdiniz ya pes doğrusu

yanıt0
yanıt0
Haydar can:

Milletin pozlari seni ilgilendirir mi ?

yanıt17
yanıt5
.....:

Evet bizi ilgilendirir haydar efendi.yarisma programı değil bir ölüm haberi veriliyor. Biraz saygı.

yanıt6
yanıt0
Müslüman:

İlgilendirir zaten özgürlük özgürlük diye yeni nesil ahlaksızlıkta sıbır tanımaz oldu kendi kızındada bu durumu görürsen vaaayyy bu niye oldu deme sen ve senin gibilerin özgürlük anlayışları saçma herşeydede özgür olmayı toplum ahlakı nı etkiliyor

yanıt3
yanıt3
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title