Haberler

Kütahya Şehit Ateşi Kütahya'ya Düştü

Şehit ateşi Kütahya'ya düştüMARDİN'in Nusaybin İlçesi'nde şehit düşen Uzman Çavuş Hasan Kahraman'ın Kütahya'daki baba evi yasa boğuldu.

Şehit ateşi Kütahya'ya düştü

MARDİN'in Nusaybin İlçesi'nde şehit düşen Uzman Çavuş Hasan Kahraman'ın Kütahya'daki baba evi yasa boğuldu.

Nusaybin'de teröristlerin hazırladığı el yapımı bombanın infilak etmesi sonucunda ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede kurtarılamayan evli bir çocuk babası Uzman çavuş Hasan Kahraman'ın şehit haberini Kütahya'nın Evliya Çelebi Mahallesi Yulaf Sokak'ta oturan 3 çocuk babası inşaat ustası olan Beytullah Kahraman ile annesi Seviye Kahraman'a akşam saatlerinde evlerine gelen askeri yetkililer bildirdi. Anne Seviye Kahraman ve baba Beytullah Kahraman oğullarının şehit olduğunu öğrenince gözyaşına boğuldu. Şehidin anne ve babasının oturduğu tek katlı evin önünde bir ambulans hazır bekletildi, evin çatından aşağıya doğru da büyük bir Türk Bayrağı asıldı. Şehidin kardeşleri Rıdvan Kahraman ile Sercan Kahraman da eve geldiklerinde ağabeylerinin şehit olduğunu öğrendi.

Yakınları, Uzman Çavuş Hasan Kahraman'ın eşi Büşra ve 7 aylık oğlu Gökalp ile birlikte Kayseri'de oturduklarını, Hasan Kahraman'ın geçici görevle gittiği Mardin'in Nusaybin İlçesinde şehit düştüğünü söyledi. Kahraman'ın yarın Kütahya'da toprağa verileceği belirtildi..

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hasan Kahraman Nusaybin Kütahya Mardin Politika Güncel Haberler

title