Haberler

Kütahya'da Tarlada Toplu Mezar Bulundu

Güncelleme:

Tarlada oluşan çukurda bulunan toplu mezarda yaklaşık 60 kişiye ait kafası olduğu sanılıyor. İskeletlerin kafataslarındaki darbe izleri işkenceyle öldürüldüğü izlenimi veriyor.

Kütahya'nın Emet ilçesine bağlı Yarış köyünde toplu mezar bulundu. Tarlada oluşan çukurda bulunan toplu mezarda yaklaşık 60 kişiye ait kafası olduğu sanılıyor.

İŞKENCEYLE ÖLDÜRÜLMÜŞ OLABİLİRLER

İsmini vermek istemeyen tarla işçisi, biçerdöverle çalışırken tekerleğin batması sonucu oluşan çukurda bir oda içerisinde toplu mezar buldu. Ortaya çıkan odanın içerisinde 50-60 civarında kafatası bulunuyor. Çocuk, genç ve yaşlı iskeletlerin kafataslarındaki darbe izleri işkenceyle öldürüldüğü izlenimi veriyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Kütahya Emet Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (39)

KÜRT AYDINI:

Türklerin anadoluyu işgalinde katlettiği bizanslı köylülerin iskeletleridir bunlar. türkler eskiden beri soykırımcı ve işgalci bir millettir.

229
95
yanıtYanıtla
mican:

gerizekalı aydın, türkler soykırımcı bir millet olsaydı; ortada ne sen kalırdın ne sadıkai millet olup sonradan hainleşen ermeniler, ne de rumlar kalırdı. . . hainliğinizi ve zalimliğinizi örtbas etmek için ne bu gayret: her habere türkler şöyle böyle yazmak. . . senden aydın değil ancak zevzek beyin olur. . . .

yanıt31
yanıt67
Birisis:

Eğer türkler senin dediğin gibi soykırımcı bir millet olsaydı sen şuan bir kurt olarak bu topraklarda yaşayamaz din nankör

yanıt26
yanıt51
Zahmetullah:

Ne salakça konuşmuşsun. . toplu mezarlar 1900 lerde oluşturulmaya başlandı. sebebi de 1900 lerde ortaya çıkan yasalardı vs. . bu iskeletler yunanlıların kurtuluş savaşında katlettiği köylüler olmalı, çocuk kadın ve yaşlı iskeletleriymiş çünkü. Ha bu arada dediğin gibiyse inşallah sıra size gelir tekrar bir katliam olur.

yanıt13
yanıt68
yasam:

suan sacmaliyosun farkindasin bende bir kurdum bole hurafelere kimse inanmaz ve benim turk alevi cerkez ve laz arkadasim var allah icin icin konusun yazin bi avuc doprak binlerce insanin kaniyla bulandi

yanıt9
yanıt6
Faruk:

Annene sor Türkler onu ne verdide serbest bıraktı o zaman ..sen Ermeni olabilirsin ama ananizi aşılayan tam tutturamamis demekki sizin bunun çocuğu olarak vatan haini kaldiniz

yanıt7
yanıt5
OKKALI CEVAP:

Kürt aygini nikli vatandas sen ne bokuyla besleniyorsun, , utanmaz adam, agzin cok fena kokuyor. git agzini sabunla bir yika bakiim. kürt türk kardestir pkk kallestir, bunu unutma, gercek türkler ve kürtler karincayi bile incitmezler, , ama ermeniler canavardan daha asagiliktir, , onlar her vahsetio yaparlar. . sen kürt degilsin ermenisin.

yanıt7
yanıt4
kütahyalı:

Kütahya civarında yunan gavurunun işkenceyle çok kişiyi çoluk çoçuk demeden öldürdüğünü söylerdi hep ninem

51
140
yanıtYanıtla
Denizli Mobil-ANDROID:

Türklere laf atma nerden biliyom Türklerin yaptığını BIC kürt

3
70
yanıtYanıtla
SPQR:

Doguda kurtleri topla iskence yap oldur..Bulunmasin diye batiya gum..ondan sonra ermeniye camur at...

17
36
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title