Haberler

Kütahya Bakan Eroğlu Kütahya'da

Bakan Eroğlu Kütahya'daOrman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu birdizi ziyaret ile açılış ve halkla iftar yapmak için bugün Kütahya'ya geldi.

Bakan Eroğlu Kütahya'da

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu birdizi ziyaret ile açılış ve halkla iftar yapmak için bugün Kütahya'ya geldi. İlk olarak Kütahya Valiliğini ziyaret eden Bakan Eroğlu ardından Belediye Başkanını ve Ak Parti il teşkilatını ziyaret ettikten sonra Zafer Mehyadınında düzenlenen halk iftarına katıldı.

Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir'i makamında ziyaret eden Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu burada yaptığı açıklamada Kütahya'ya yapılan 21 yeni yatırımın müjdesini verdi. Bakanlık olarak Kütahya'ya 118 milyon liralık yeni yatırımlar gerçekleştirileceğini aktaran Eroğlu, "Biz hükümet ve bakanlık olarak Kütahya'ya çok değer veriyoruz. Ak Parti'den önceki hükümetler döneminde adeta unutulmuş bir şehirdi. Burada hiçbir yatırım yoktu. Biz iktidara geldikten sonra Kütahya'ya 13 yılda 9 milyar lira yatırım gerçekleştirdik. Bunun 1 milyar lirası bakanlığımıza ait yatırımlar" dedi.

Eroğlu, bakanlığının Türkiye genelinde 13 yılda 123 milyar liralık yatırım yaptığını, suyla alakalı 3 bin 144 tesisi ülkeye kazandırdıklarını, 81 vilayette yaşayan 41 milyon kişiye ilave içme ve kullanma suyu temin ettiklerini belirtti.

"FAİZ LOBİSİ HORTUMLAMA YAPAMIYOR"

Devletin parasının bol olduğunu belirten bakan Eroğlu şunları söyledi:

"Artık faiz lobisi hortumlama yapamıyor. İlaç lobisinin hortumları kesildi. İhale lobisinin hortumları kesildi, dolayısıyla devletin parası artık bol. Gökten bize döviz veya altın yağmıyor. Eskiden toplanan vergiler sizin alınteriyle kazanarak devlete verdiğiniz vergiler yüzde 86'sı faiz lobisine gidiyordu. Geriye bir şey kalmıyordu. Devletimiz sizden aldığını yine sizlere hizmet olarak aktarıyor. Tüyü bitmedik yetimin hakkını koruyan yine AK Parti hükümetidir. 2002 yılında AK Parti hükumeti kurulmadan önce aldığım antibiyotik bir ilaç vardı. Fiyatı 63 lira idi. Geçen gün sordum 9 lira diyor, bu para nereye gidiyordu. Eczacıya Ak Parti Hükümeti olmasaydı bu ilacın 300 lirya satılıyor olacağını söyledi."

Bakan Eroğlu, daha sonra Kütahya Belediyesine geçerek Başkan Kamil Saraçoğlu'ndan kentteki çalışmalar hakkında bilgi aldı. Eroğlu, AK Parti Kütahya İl Teşkilatı'nı da ziyaret etti.

Zafer Meydanı'nda düzenlenen toplu temel atma ve açılış merasiminde, DSİ tarafından inşa edilecek Simav Yağmurlar, Gediz Yunuslar, Tavşanlı Kayı Barajları Depolama Tesisi, 6 adet sulama tesisi ve 5 adet taşkın koruma tesisi ile Orman Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak Toplu Koruma Ekip Binası, İlk Müdahale Ekip Binası, Orman Bölge Müdürlüğü İdari Binası ve Çavdarhisar Yangın Acil Durum Ünitesi'nin temeli Bakan Eroğlu tarafından atıldı.

Açılış ve temel atma törenlerinin ardından meydanda toplanan vatandaşlarla birlikte iftar yapan Eroğlu, program sonunda Kütahya'da 10 aileye gelir getirici tür sertifikası, 10 aileye de Orköy sertifikası takdim etti.

(

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Hamdi Nayir Veysel Eroğlu AK Parti Kütahya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title