Haberler

Kuşadası'nda Uyuşturucu Operasyonu

Kuşadası’na bağlı Davutlar ve Güzelçamlı’da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda, 3 kilo esrar maddesi ele geçirildi.

Kuşadası'na bağlı Davutlar ve Güzelçamlı'da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda, 3 kilo esrar maddesi ele geçirildi. Operasyonda 7 kişi gözaltına alınırken, bir adet de ruhsatsız silah ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği (KOM) tarafından Kuşadası'na bağlı Davutlar ve Güzelçamlı'da gerçekleştirilen uyuşturucu madde operasyonunda, uyuşturucu madde ticareti yaptıkları belirlenen 7 kişiyi gözaltına aldı. Kuşadası KOM ekipleri, operasyon sırasında 3 kilo esrar maddesi ile bir adet ruhsatsız silah ve bu silaha ait 21 adet mermi ele geçirdi. Sorgulamalarının ardından 5 kişi serbest bırakılırken, U.İ.T. ve A.K. uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edildi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Güzelçamlı Davutlar Kuşadası Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

KerestecımobilWeb@haberler.com:

Özellikle DAVUTLAR kurtlerın yuvası oldu POLİs hıc bır sey yapmıyor nerde bu devlettttt

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title