Haberler

Kurtlar Vadisi Pusu Yeni Bölüm / Vadi İzleyicilerinden Yoğun Tepki Alıyor

Güncelleme:

Kurtlar Vadisi Pusu izleyicileri diziye tepkili. Vadi bu hafta 240.bölümü ile ekranlarda olacaktı. Ancak dizinin yapımcıları Kurtlar Vadisi Pusu'nun bu hafta yeni bölümü ile yayınlanmayacağını açıklayınca olanlar oldu. Dizinin takipçileri Kurtlar Vadisi Pusu'nun 3 hafta art arda yayınlanamıyor olmasına tepki göstererek yapımcıları sosyal medya üzerinden eleştiri yağmuruna tuttu.

Kurtlar Vadisi Pusu 240.bölüm fragmanı ve KVP yeni bölüm hakkında detaylar. Kurtlar Vadisi Pusu dizisi izleyicilerden yoğun tepkiler alıyor. Dizinin sık sık kesintiye uğraması dizi takipçilerini adeta çileden çıkardı. Sosyal medya üzerinde büyük bir takipçi sayısına sahip olan dizinin izleyicileri bu hafta yeni bölümün yayınlanmayacağı açıklamaları üzerine Kurtlar Vadisi Pusu resmi Facebook hesabı üzerinden diziyi eleştiri yağmuruna tuttu.

İşte dizi severlerin fenomen dizi hakkında yaptığı bazı yorumlar;

- yazık şu perşembelere..o gün o saatte iki tane maç olunca reyting kaygısı yaşayan kurtlar vadisi pusu ..her zaman yaptığını gene yapıyor..diziyi veremeyeceğini sadece kendisi biliyor fakat çarşamba akşamı kafasına saksı düşüp hay allah perşembe günü dizi yok ya millet bilmiyor söyleyin de herkes duysun bu hafta dizi olmadığını..ve hep bu huyuyla devam eder yaşar gider kvp..milleti de bir güzel bekletirler..sıkıysa maç zamanı versene diziyi..yok verme..hadi sıkıysa halkı düşünsene...De ki cuma sabahı haftaya perşembe dizi yok de..desene..dizide halkı düşündüğün gibi gerçek hayatta da düşünsesene ... bizleri izleyicilerini..hadi buyrun..tutan yok sizleri..

-Serdar akar raci sasmaz ve osman Sinav diziyi yonetirse yine persembe gunleri bayram olur bizim icin

-Lanet olsun uefa kupası yüzünden vadiyi izleyemiyoruz hep böyle olmazki inşallah besiktas ve Trabzon bi an önce elenir bizde rahat rahat vadiyi izleriz yetkilileri de kınıyorum önümüzdeki 3.haftada yılbaşına denk gelecek o zaman da olmicak şimdiden söyliyim

-Eski bölümlerinin 10 da biri bile yok. Her geçen gün iyice pembe dizi moduna geçiliyor. Ne aksiyon ne heyecan nede gerilim var. Bu dizinin bi an önce eski görkemli günlerini alması lazım, değilse her geçen gün izleyici kitlesi azalacak. Eskiden perşembe günlerini iple çekerken şimdilerde olsa da oluuur olmasada olur.

KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜM GÖRÜNTÜLERİ

Kurtlar Vadisi Pusu Son Bölümde Neler Oldu ?

Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde neler yaşanmıştı ? Vadi severlerin soluksuz izlediği son bölümde önemli gelişmeler vardı. Polat Alemdar, sır katibi Süha'dan çok gizli ve önemli belgeleri öğreniyor. İngiliz ve Amerikan derin bağlantılarının, Türkiye üzerindeki faliyetlerininin kayıt altına alındığı belgeler Polat Alemdar'ın geçiyor. Alemdar, sır katibi Süha'dan aldığı bu çok önemli bilgi ve belgelerle, ülkeyi örümcek ağı gibi saran dış güçlerin hizmetkarlarını tek tek ortadan kaldırmak için harekete geçmek üzeredir.

Kurtlar Vadisi Pusu'nun zeki çocuğu Akif, Tilki Andrei'nin peşindedir. Banka soygunuyla KGT'ye ağır bir darbe vuran ve olay yerinden ustalık kokan bir planla kaçmayı başaran Tilki Andrei, KGT ekibi ve Polat Alemdar'ın başına daha çok görünüyor.

Kaynak: SonDakika.com / Gündem

Facebook Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (3)

ismail altinkilicmobilWeb@haberler.com:

Izleme yegen

2
0
yanıtYanıtla
Hasan sarımobilWeb@haberler.com:

Gıcık oluyorum artık hiç seyretmek istemiyorum

1
0
yanıtYanıtla
serdalmobilWeb@haberler.com:

arkadaşlar necati beyden rica ediyorum dizileri perşembe değilde hafdanın diyer günleri yayınşasın birde dizinin yayınlıyacağı gün önemli birşey olursa iki gün önceden denilsinki dizinin yayınlanacagı ğününden birgün sonra yayınlayacagız atıyorum salı gününden perşembe değilde cuma günü telafi amaclı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title