Haberler

Kurtlar Vadisi Pusu Kanun Değiştirdi

Güncelleme:

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Polat Alemdar karakterini canlandıran Necati Şaşmaz'ın isteği Üsküdar Belediyesi'ni harekete geçirdi.

13. sezonu Kanal D'de devam eden Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin başrolünde Necati Şaşmaz yer alıyor ve dizinin yapımıcısı PANA film. Polat Alemdar karakteri canlandaıran Necati Şaşmaz, şirket binasının çatısını geinşletmek için Üsküdar Belediyesine başvurdu. Belediye bu başvuru için özel bir işlem yaptı ve kişiye özel 'hususi bir plan' hazırlayarak İstanbul Büyükşehir Meclisi'ne sundu. Ancak bu 'hususi plan' kabul edilmeyince bu defa çok ilginç bir yola gidildi.

KURTLAR VADİSİ PUSU ÇATI YASASI

Üsküdar Belediyesi bunun üzerine bölgedeki tüm binaların çatılarıyla ilgili değişiklik yaparak tekrar teklif gönderdi. Teklif, çatı eğimi yüzde 45′i geçemez denilerek kabul edildi. Bu karar üzerine Polat Alemdar, çatısında istediği alanı açmış oldu. Bu uygulama 'Kurtlar Vadisi kanun değiştirdi' yorumlarına neden oldu.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Üsküdar Belediyesi Necati Şaşmaz Kanal D Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title