Haberler

272. yeni bölüm fragmanı, Kurtlar vadisi pusu 19 Kasım

Güncelleme:

272. yeni bölüm fragmanı, Kurtlar vadisi pusu 19 Kasım Perşembe akşamı 272. yeni bölüm ile ekranlara geliyor. Yeni bölüm fragman videosu ve bölüm özeti haberimizde. Kurtlar vadisi pusu dizisi hakkında güncel gelişmeler haberler.com adresinde.

Kurtlar vadisi pusu 272. yeni bölüm en yeni fragman. Kurtlar vadisi pusu 272. yeni bölümün en yeni fragman videosu ve bu haftanın özeti haberler.com adresinde. KVP yeni bölümde Gölge, Polat Alemdar'ın vurduğu ağır darbenin intikamı için kolları sıvar. Asya ise Gölge'yi Polat Alemdar'a karşı daha dikkatli olması için uyarıyor ve Polat'ın hafife alınmayacağını hatırlatıyor. Kurtlar vadisi pusu dizisinin pskopat karekterlerinden Tilki vadiye geri dönüyor. Tilki intikam ateşi ile yanıp tutuşmaktadır. Kurtlar vadisi pusu 272. yeni bölümün en yeni fragman videoları haberler.com adresinde. Yeni bölüm ise 19 Kasım akşamı ekranlarda.

KURTLAR VADİSİ PUSU 272. BÖLÜM - 19 KASIM YENİ BÖLÜM

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title