Haberler

Kurtlar Vadisi Pusu 258, en yeni fragman yayında

Güncelleme:

Kurtlar Vadisi Pusu 258.yeni bölüm fragmanı çıktı. Vadi yeni bölümde Safiye,Tilki'nin eline düşer. Polat ise Tilki ile olan savaşında elini güçlendirmek için Tilki'nin vaz geçemeyeceği bir ismi ele geçirir. Kurtlar Vadisi Pusu'nun sürprizlerle dolu yeni bölüm fragman videosu ve bölüm özeti..

Kurtlar Vadisi Pusu 258.yeni bölüm. 7 Mayıs Perşembe akşamı Kurtlar Vadisi Pusu severleri bolca aksiyon beklemekte. Tilki ve Polat arasındaki savaş resmen başlıyor. Pusat ve Settar Ağa'dan sonra Safiye'yi ele geçiren Tilki Polat Alemdar'dan istediğini almakta kararlı.

Polat Alemdar ise sevdiklerine karşı Tilki'nin en büyük gelir kaynağı olan uyuşturucu imalatçısı kimyageri ele geçirir. Mete kendisine söylendiği gibi Hoca'yı ortadan kaldırmak üzere harekete geçer. Ancak Mete'nin hesaba katmadığı şeyler vardır. Fehmi Kuzuzade'nin kayıp oğlu Yusuf bu suikaste engel olur. Polat'ın işbirliği yaptığı Nail Bey'de Fehmi Kuzuzade'nin eline geçmiştir.

Detaylar ve daha fazlası Perşembe akşamı ekranlarda. Kurtlar Vadisi Pusu 258.bölüm soluksuz izlencek sahneleriyle 7 Mayıs Perşembe akşamı Kanal D'de.

KURTLAR VADİSİ PUSU 258.YENİ FRAGMAN

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Gündem Haberler

500

Yorumlar (1)

muuuuu:

offff filme can dayanmaz abovvvvvvvv

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title