Haberler

Kurtlar Vadisi Pusu 250.Bölüm, Polat Alemdar Harekete Geçiyor

Güncelleme:

Kurtlar Vadisi Pusu 250.bölüm fragmanı ve son bölümde yaşanacakların detayları. Kurtlar Vadisi Pusu 250 aksiyon dolu bölümü geride bıraktı. Dizinin 12 Mart akşamı yayınlanacak olan yeni bölümünün fragman videosu ve detayları haberler.com adresinde.

Kurtlar Vadisi Pusu 250.bölüm. 12 Mart Perşembe akşamı Kurtlar Vadisi Pusu severleri bomba gibi bir bölüm bekliyor. Polat Alemdar'ın tapınakçıların elinde esir olduğu, arkadaşlarının da onu kurtarmak için zor bir göreve çıktığı yeni bölümde yer yerinden oynayacak.

Polat Alemdar ve Yüce Majeste Yüz Yüze

Kurtlar Vadisi Pusu 250.bölümde bir ilk gerçekleşiyor. Yüce Majeste ve Polat Alemdar ilk kez yüz yüze konuşma fırsatı bulurlar. Türk ve Amerikan derin güçlerinin iki temsilcisi Polat ile Majeste ülkelerinin geleceğini tartışırlar. Alemdar'ın arkadaşları ise kendilerine verilen 24 saati en iyi şekilde değerlendirmek üzere çalışmalara başlamışlardır.

Polat ve Cahit'e Suikast Girişimi

Polat Alemdar ve adamları tapınakçıların elinde kurtulur. Alemdar ve ekibinin tapınakçıların elinden nasıl kurtulduğu merak edilirken bir diğer önemli gelişme ise Cahit ve Polat'ın namlunun ucunda oluşudur. Cahit ve Polat bir binadan çıkarken uzun namlulu bir silahın hedefi olurlar. Suikasti kim neden istiyor ? Bu sorunun cevabı ve çok daha fazlası Kurtlar Vadisi Pusu 250.bölümde olacak. Vadi'nin 250.bölümü 12 Mart Perşembe akşamı ekranlarda olacak.

KURTLAR VADİSİ PUSU 250.BÖLÜM FRAGMANI

Kurtlar Vadisi Pusu 250.bölüm fragman videosu yayınlandı mı ? Aksiyon dolu bir Kurtlar Vadisi Pusu bölümü izleyen dizi severler 12 Mart Perşembe akşamı yayınlanacak olan 250.bölümün ilk görüntülerini sabırsızlıkla bekliyor. Dizinin son bölümünde yaşanan heyecan verici gelişmeler sonrası KVP yeni bölümde yaşanacaklar oldukça merak ediliyor.

Son Bölümde Neler Yaşanmıştı ?

Polat Alemdar tapınakçıların elinden kaçmaya çok yaklaşmış ancak son anda yakayı elevermişti. Kendisini taşıyan araçtakileri ve bir çok armageddon askerini etkisiz hale getiren Polat Alemdar son anda yapılan hava destekli operasyonla etkisiz hale getirilir.

Polat Alemdar gözlerini açtığında tapınakçıların en tepesindeki isim yüce majestenin denizaltısında bulur kendini. Polat burada tapınakçıların başına bela olur. Güçlükle kontrol altına alınan Alemdar sonunda yüce majesteyle konuşma fırsatı bulur.

Polat'ı kurtarmaya çalışan arkadaşları tapınakçılara esir düşer. Tapınakçılar Polat Alemdar'a karşılık arkadaşlarından çok tehlikeli ve dünyayı savaşa sürükleyecek bir istekte bulunurlar. Cahit ve arkadaşları bu isteği yerine getirmezse Polat Alemdar 24 saat içerisinde öldürülecektir.

Cahit ve arkadaşları bu görevi kabul edecekler mi ? Polat Alemdar'ın akıbeti ne olacak ? Bu sorunun cevabı ve daha fazlası Kurtlar Vadisi Pusu 250.bölümde olacka. Kurtlar Vadisi Pusu 250.yeni bölüm 12 Mart Perşembe akşamı ekranlarda.

KURTLAR VADİSİ PUSU 249.BÖLÜM

Kaynak: Haberler.Com / Gündem News

Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (1)

konukmobilWeb@haberler.com:

Ulan diziyi izlemekten soğuttunuz insanı sanki sır yayınliyorsunuz.kanal d mi yapiyor yoksa pana filmmi bilmem ama bundan sonra izlersem şerefsizim.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title