Haberler

Kurtalan'da Askerlere Roketatarlı Saldırı

Güncelleme:

Siirt Kurtalan'da Jandarma Komutanlığı ile Beykent Komanda Tabur Komutanlığı'na PKK'lılar tarafından eş zamanlı rokaeatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi.

Siirt'in Kurtalan İlçesi'nde İlçe Jandarma Komutanlığı ile Beykent Komanda Tabur Komutanlığı'na PKK'lılar tarafından eş zamanlı rokaeatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Askerlerin anında karşılık vermesiyle çıkan çatışmada ölen ya da yaralanan olmadığı bildirildi.

10 DAKİKA ÇATIŞMA YAŞANDI

Kurtalan'da bugün saat 22.45 sıralarında PKK'lılar İlçe Jandarma Komutanlığı ile ilçeye 3 kilometre mesafede bulunan Beykent Komando Tabur Komutanlığı'na eş zamanlı olarak roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Askerlerin de anında karşılık vermesiyle yaklaşık 10 dakika süren çatışma yaşandı. Çatışmada ilk bilgilere göre ölen ya da yaralanan olmadı. Çatışmaların yer yer sürdüğü ilçeye Siirt'ten ambulanslar sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kurtalan Siirt Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (17)

ECDAD:

BAZI MASKELİ SAHTE KÜRTLERDE, İSTANBULDA BARIŞ MİTİNGİ DÜZENLEYİP AKIL TUTULMASI YAŞAYAN GAFİLLERİ CAHİLLERİ, PKK BARIŞ İSTİYOR DİYE KANDIRIP SÜSLÜ BARIŞ YALANLARINA DEVAM ETMEKTELER.

32
26
yanıtYanıtla
Osmanlı Torunu:

Acil hükümet kurulmali. Baksanıza ic ve dış mihraklar koalisyonu çoktan kurup vatana saldırmaya başladı. Bu olayların arkasında Israil ve silah lobiside mutlaka vardır.

16
8
yanıtYanıtla
ASKERE VUR EMRI VERILMELI:

Arkadaşlar bence Devlet Dogu Anadolu ve Güney dogu bölgesinde Gösterilerde Yüzünü Kapatana Molotof Atana direk Askeriye Vur Emri verilmeli Yoksa Terörle Mücadele edilemez Ne bu Hergün Şehit Haberleri Gelecene Şehit Analari Agliyacana böyle Çözüm yapılmali bak birdaha Yüzünü Kapatıp Molotof Atan K Karakol Basan Asker Polis Şehit birdaha olurmu Hepsi Kuzu olur Zaten en Son Sözü Asker Söyler

15
4
yanıtYanıtla
ŞEN:

Bazı Şeyleri Anlamakta Hep Güçlük Çekiyoruz. Ne İştir Bilmem Fareye Kedi Boğduruyorlar.Adamlar Silahlarla, Roket Atarlarla Güpegündüz Karakol Emniyet Binası Basıyorlar, Halk Seyirci. Ateşle Karşılık Verme Izne Bağlı. Sanki Adamlar Leblebi Atıyorlar.Doğrusu Bende Halkta Anlamış Değil.

yanıt8
yanıt2
HZ.ÖMERİN KILICI:

ADAMLARI ARMUT GİBİ AVLAMANIN TAM ZAMANI. VURDUĞUNUZ PKK LILARARI KÖPEKLERE ATIN.

11
7
yanıtYanıtla
Argan:

Ya bişi sorucam Ölü yaralı yok ise ambulansta mermi mi taşıyo tsk

10
6
yanıtYanıtla
Dingil:

Çatışmanın yaşandığı yere heralde gidecek ambulans. Bişeyden anladığınız yok eleştiri olsun diye yzıyosunuz.

yanıt1
yanıt1
selahattin.:

Bunlar memleketi sarmışlar.

10
2
yanıtYanıtla
MeRdiN:

Demirtas istanbul da meydanlarda attigin baris naralarini seninkiler yanlis anladi bak. Yine kahpeliklerini gosterdiler. Eger tersten anlama gibi bir kabiliyetleri varsa sen icinden gecenleri direk soyle de kimseyi kandirmamis olursun... Rabbim guvenlik guclerimizin yardimcisi olsun.

6
5
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Akıllı bombaları sallayın şerefsizlere geberip gitsinler sonları zaten leş gibi ölmek bunların vatan hainleri ülkeyi mahvettiler.

3
7
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title