Haberler

Kurt Seyit ve Şura'da Skandal Bir Kurgu Hatası Yaşandı

Güncelleme:

Star'ın iddialı dizisi "Kurt Seyit ve Şura"nın bir sekansında skandal niteliğinde bir kurgu hatası yaşandı.

Star'da büyük ümitlerle başlayıp ilk bölümleri reyting konusunda hayal kırıklığı yaratan "Kurt Seyit ve Şura" dizisi dün geceden itibaren İstanbul macerasına başladı.

Ancak başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ'un oynadığı dizinin İstanbul macerası skandalla başladı. 

Kurt Seyit'in İstanbul'da kaldığı otelin sahibi Yahya Bey, işgalci İngilizler tarafından yaka paça tutuklanır. Kurt Seyit ve diğerleri tam ne yapacaklarını konuşurken plan anlamsızca kesilir. Ve hemen sonraki  planda Yahya Bey hiç tutuklanmamış gibi otelinde Kurt Seyit'in yanında bitiverir. Yani diziden bazı planlar kesilip atılmıştır...

İzleyiciyi şoke eden bu skandal, akıllarda soru işaretleri yarattı. Kesilip atılan planlar bir yönetmen hatası mıydı yoksa dizi sansüre mi uğramıştı?

Kaynak: Haberler.Com / Dizi

Kıvanç Tatlıtuğ Dizi Medya Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
500

Yorumlar (19)

uyduruk dizilertabilgic@gmail.com:

ay insanlar böyle uyduruk dizileri, böyle uyduruk şahsiyetleri nasıl izliyor, bir anlam veremiyorum. bu toplumun beynının sulandığı belli.

25
19
yanıtYanıtla
Gülergulermankir@windowslive.com:

İgrenç dizi hiç izlemedim küçük aga daha eğlenceli kıvanca yakısmamış

22
22
yanıtYanıtla
Aysel Alevayselahmedova57@hotmail.com:

Sizin gibi zihniyetler ancak Küçük ağa gibi dizileri izler . Kurt Seyit ve Şura da Kırım Türkleri nin tarihi anlatılmaktadır . Tabi siz bunları nereden bileceksin . Hâlâ bu gün bile Azerbeycan çocuklarının Ermeni doktor tarafından derileri yüzülmekte . Kırım Türkleri senelerdir zulüm görmekte . Önce bir romanı alın okuyun sonra eleştirinin . Çekimde bir hata mı var sansür mü onunda bir açıklaması vardır herhalde . Kadı kızın da bile hata varmış . Gayet güzel anlatılmış her şey . Oyuncular da çok güzel oynuyor . Tebrik ederim buradan hepsini .

17
18
yanıtYanıtla
kocerozanakocer_65@hotmail.com:

Böylesi saçma dizi görmedim

18
11
yanıtYanıtla
muammer karatoprakmonomun@hotmail.com:

dizi beş para etmez yapımcı daha fazla zarar etmeden bitirsin bence diziyi oyuncularda kötü..................... kalite dizi karadayıdır

16
12
yanıtYanıtla
Ercanwolfsilver69@hotmail.com:

Bende karadayı için aynısını düşünüyorum.

yanıt0
yanıt0
Üzgünüzsltskn@hotmail.com:

Süper bir konu süper oyuncular mükemmel kadro ama yetersiz yöneticilik... Bu kadar güzel bir film böylesine mükemmel bir yaşanmışlık ancak bu kadar mahvedilebilir... Yönetmen sıfır, inanç yok... Önce inanın sonra devam edin.. İnançsızlığınız görüyorum ki son bölümde oyuncularada yansımış.. Bir kere işinize sahip çıkın filmden izleyenleri soğuttunuz.. Bir hafta var bir hafta yok.. Maç olabilir kanalınızda konuşup bir şekilde bir çözüm bulmalıydınız.. Siz bu kadar ciddiyetsizken bizim hangi ciddyetlikle izlememizi bekliyorsunuz.. Bu iki başrolünde bu filmde devam etmesini istiyorum inanın başaracaksınız....

20
3
yanıtYanıtla
gerçekleryunus.zirza@gmail.com:

tarihi bir dizi ama millet saçma sapan dizilere alışmış ne anlarlar tarihten!!!

19
3
yanıtYanıtla
dizidsfdsfsdf@hotmail.com:

bu dizi tutmaaazzzzzz.ittire ittire gidiyo diziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

10
10
yanıtYanıtla
Fethinefodovan@.com:

Çok saçma :(

13
6
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title