Haberler

Acemi Kasap Kurbanlık Danayı Parçalamak İsterken Canından Oldu

Güncelleme:

Tekirdağ'da kestiği kurbanın etini spiralle parçalamak isteyen Hüseyin Alkan, kazayla bacağını kesmesi sonucu kan kaybından yaşamını yitirdi.

Tekirdağ'ın Malkara İlçesi'ne bağlı Hacısungur Mahallesi'nde, kurban olarak kestirdiği dananın etini spiralle parçalamak isteyen Hüseyin Alkan, kazayla bacağını kesince aşırı kan kaybından öldü.

KAYAN TAŞ SAĞ BACAĞINI KESTİ

Yaşadığı İstanbul'dan, memleketi Malkara'ya gelen 33 yaşındaki Hüseyin Alkan kurbanlık dana satın aldı. Alkan danayı evlerinin bulunduğu Hacısungur Mahallesi'nde kestirdikten sonra, etlerini aracında bulunan spiral taşı ile parçalamak istedi. Bu sırada kayan taş Alkan'ın sağ bacağını kesti.

KAN KAYBINDAN YAŞAMINI YİTİRDİ

Yaralanan Alkan ambulansla Malkara Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak taş atardamarını kestiği için kan kaybı durdurulamayan Alkan, Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Hüseyin Alkan burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kan kaybından yaşamını yitirdi.

Alkan'ın cenazesi yakınları tarafından alınarak İstanbul'a götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Alkan Tekirdağ İstanbul Malkara 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (59)

AslihanMobil-IOS:

Kurban Allah için verilen adak değil vahsettir

26
191
yanıtYanıtla
sinan:

Aslihan disi kurban olarak seni keselim

yanıt67
yanıt15
ZİBİDİ:

yediğin otlar beyninde kök salmış, ot yiye yiye OT BEYİNLİ OLMUŞŞSUN

yanıt19
yanıt3
ahmet:

senin yediğin etler labaratuar da üretiliyo zaten

yanıt33
yanıt4
mal han:

Yedigin etler babanın tarlasında mi yetişiyor

yanıt33
yanıt4
Aslı mala:

Et yemeye geldimi marketler ağlıyor ama aslı han nesli sığır...bu aptal görüşlerini yılbaşında hindi keselere saklamanı bekleriz ... Dinsiz öküz

yanıt6
yanıt0
400yüz:

Türkün gücü bu olsa gerek

34
52
yanıtYanıtla
Eski akpliMobil-IOS:

iyi olmuş dana ile 1-1 berabere kalmış

14
69
yanıtYanıtla
.....:

Allah belanı versin. Bu adamın darısı da sana olsun inş

yanıt29
yanıt11
CumhuriyetMobil-IOS:

Çok iyi olmuş

5
41
yanıtYanıtla
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title