Haberler

Kurban Bayramı'na Doğru

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yurtnaç, mesajında, Türkiye ve tüm İslam aleminde bir Kurban Bayramı'nı daha birlikte idrak etmenin kıvancını yaşadıklarını belirtti.

"Bayramların şahıs sathında olduğu kadar millet olarak da tarihteki yürüyüşlerde uğranılan durakları bir kere daha irfan süzgecinden geçirme fırsatları verdiğini" vurgulayan Yurtnaç, şunları kaydetti:

"Bayramlar birliği pekiştiren ve bizi biz yapan değerlerimizi bir kere daha anlamlı ve güzel bir vesileyle canlandıran müstesna günlerdir. Bu kutlu günlerde ailemiz, akrabalarımız başta olmak üzere sevgi ve ülfet halkımızın içine yoksulları, hastaları, garipleri ve ülkemizde misafir olan kardeşlerimizi de eklemek bayramın şanına yaraşır güzel hasletlerimizdir. Yıllardır terör fitnesine karşı dimdik duruşuyla milletimiz, tarihe silinmeyecek kahramanlık notları düşmektedir. Darbe girişiminde de mensubu olmakla kıvanç duyduğumuz milletimiz, dirliğimize ve huzurumuza kastetmiş şer ittifaklarına karşı tank paletlerinin yürekler karşında nasıl perişan olduğunu göstermiştir. İdrak ettiğimiz bayramımız bu itibarla daha bir anlamlıdır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Yozgatlı hemşehrilerimin Kurban Bayramı'nı kutluyorum. Aziz şehitlerimizi rahmet ve gazilerimizi şükranla anıyorum. Ailelerimiz ve sevdiklerimizle beraber mutlu bir bayram geçirmeyi temenni ediyor, selam ve saygılar sunuyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Kurban Bayramı Kemal Yurtnaç Türkiye Yozgat Politika Güncel Haberler

title