Haberler

"Kur'an İnsana Çok Şey Söyler"

Bursa Müftüsü Prof.Dr.Mehmet Emin Ay, "Bin 400 yıl önce indirilmiş olan Kur'an o zamanki insanlara nasıl bir şey sunuyorsa, günümüz insanına da sunuyor."

Bursa Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin Ay, "Bin 400 yıl önce indirilmiş olan Kur'an o zamanki insanlara nasıl bir şey sunuyorsa, günümüz insanına da sunuyor. Kendisini tanıma adına çok şeyler sunuyor" dedi.

Bursa Orman Bölge Müdürlüğüne 'fikir bahçesi' çerçevesinde düzenlenen "Kuran ve İnsan" konusu ile Prof. Dr. Mehmet Emin Ay konuk oldu. Mehmet Emin Ay, bir öğretim üyesi olarak bilgi ve birikimlerini paylaşabileceği fikir bahçesi konferansına davet edilmekten dolayı teşekkür etti. Ramazan ayının Kur'an'ın bu ayda yeryüzüne inmesi ile ayların sultanı olduğunu söyleyen Prof. Dr Ay, Kur'an-Kerim'in her çağa hitap ettiğini, etmeye de devam edeceğini vurguladı. Kur'an'ın Peygamber Efendimizin bir mucizesi olduğunu, bu mucizenin kıyamete kadar devam edeceğini ifade eden Ay, "Bin 400 yıl önce indirilmiş olan Kur'an, o zamanki insanlara nasıl bir şey sunuyorsa günümüz insanına da sunuyor. Kendisini tanıma adına çok şeyler sunuyor. Tüm insanlık buralardan dersler çıkartmalıdır. Kur'an bize ne söylüyor, iyi düşünelim, öyle okuyalım. Kur'an insana ok şey söyler" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title