Haberler

TSK, Şırnak'ta PKK'yı Topa Tuttu! Çatışma Var, Dumanlar Yükseliyor

Güncelleme:

Şırnak'ta Küpeli ve Kilise dağlarında PKK'lıların kaçabileceği alanlar top atışlarına tutuldu. Yer yer çatışmaların yaşandığı bölgeden dumanlar yükseliyor.

Şırnak'ın Cizre ile Güçlükonak ilçelerinde bulunan Küpeli ve Kilise dağlarında askeri hareketlilik devam ediyor. Kilise Dağı'ndaki Akdizgin Jandarma Karakolu'na yapılan saldırıdan sonra bölgede PKK'lı teröristlerin saklanabileceği alanlara top atışları yapılıyor.

ASKERİ HAREKETLİLİK

Şırnak'ın Güçlükonak ilçe karayolunda bulunan Küpeli Dağı eteklerinde bulunan 6'ıncı Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı'na bağlı Akdizgin Karakolu'na bir grup PKK'lı tarafından düzenlenen saldırıdan sonra bölgedeki askeri hareketlilik arttı.


TOP ATIŞLARI YAPILIYOR

Şırnak, Güçlükonak ve Cizre İlçesi karayolunda zırhlı araçlarla güvenlik önlemleri arttırılırken, Küpeli ve Kilise dağlarında teröristlerin kaçabilecekleri alanların bölgedeki askeri birlikler tarafından zaman zaman top atışlarına tutuldu. Sikorsky helikopterler ile bölgeye sürekli asker taşınırken, Kobra helikopterleriyle de bölge üzerinde sürekli keşif uçuşları yapılıyor.

YER YER ÇATIŞMA VAR, DUMANLAR YÜKSELİYOR

Küpeli Dağı'nın bazı bölgelerinde ise askeri hareketlilikten sonra dumanlar yükseliyor. Küpeli Dağ'ının bazı kesimlerinde teröristler ile güvenlik güçleri arasında yer yer çatışmalar olduğu bildirildi.


YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

Bu arada Mardin istikametinden gelen ve Kirpi adı verilen çok sayıda mayına dayanıklı zırhlı araç, Şırnak'ın Cizre İlçesi'nden kent merkezi istikametine giderken, olası bir saldırıya karşı ise konvoyun önünde ve arkasında yoğun güvenlik önlemleri alındı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güçlükonak Küpeli Şırnak Cizre Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (198)

yelda:

kurban olurum askerlerimize vurun mundaredin Allahim sizi korusun

39
58
yanıtYanıtla
Gerçek anket not al:

Seçim öncesi akpnin yüzde 50 alacağı söyleniyordu havasını aldı akpnin kasımda oyu yüzde 35-36 chp yüzde 32-33 Mhp yüzde 12-13 Hdp 17-18

56
27
yanıtYanıtla
Eyvallah:

Rüyada görürsün yüzde 60 gelicez görürsün

yanıt4
yanıt2
zaza23:

Şu fotoğraftan anladığım şu: ''''Kürdistan işgal altında''''.

7
69
yanıtYanıtla
...:

Kürdistan gitsin sana

yanıt7
yanıt0
dombıra:

bir şey anladığını zannetmişsin ama onu da yanlış anlamışsın. Doğrusu Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Şerefli ve Şanlı ordusu Türk halkına zülüm yapan, vahşet örgütünün canilerinden topraklarını temizlemektedir.

yanıt9
yanıt0
Türk:

Benimde bu yazıdan anladığım şu; malın teki Tükiye Cumhuriyeti topraklarını kürdistan zannediyor.

yanıt13
yanıt0
tr:

kürdistan istiyorsan git barzaninin koynuna. doğu ve g. doğu hiç kürdistan olmadı olmayacak

yanıt13
yanıt1
pinar - viyana:

Hangi kimlige sahipsin zaza kardes?

yanıt1
yanıt0
ülkücü:

Ulan zaza satmaz lan vatanını. Alçak zaza.

yanıt0
yanıt0
Tüm 198 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title