Haberler

Kumluca'da Uyuşturucu Operasyonu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Operasyondan detaylar Gözaltına alınanların adliyeye sevki Kumluca'da uyuşturucu operasyonu Kumluca ilçesinde polis ve jandarmanın ortaklaşa düzenlediği operasyonda 330 kök Hint keneviri ele geçirildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Operasyondan detaylar

Gözaltına alınanların adliyeye sevki Kumluca'da uyuşturucu operasyonu

Kumluca ilçesinde polis ve jandarmanın ortaklaşa düzenlediği operasyonda 330 kök Hint keneviri ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, bir istihbaratı değerlendiren Kumluca Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaptıkları çalışmayla Belen Mahallesi Maysıra mevkisinde sera ve ormanlık alanda uyuşturucu yapımında kullanılan Hint keneviri bitkisi yetiştirildiğini tespit etti.

Bölgeye düzenlenen operasyonda, sera ve ormanlık alanda boyları 50 santim ile bir metre olan 330 kök Hint keneviri bitkisi tespit edilerek, söküldü.

H.B'nin kaldığı belirlenen baraka evde yapılan aramada ise 40 gram kubar esrar ele geçirildi.

Olayla ilgili A.D. (49), D.D. (19), H.B. (24) ve E.D'yi (17) göz altına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından, sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, "uyuşturucu ticareti yapmak ve izinsiz Hint keneviri bitkisi yetiştirmek" suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

Zanlılardan H.B. tutuklandı, diğer 3 şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Kumluca Belen 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title