Haberler

Kumluca'da Karma Resim Sergisi Açıldı

Kumluca'da ressam Gülten ve Mehmet Gökkaya tarafından eğitim verilen çocuk ve yetişkinlerin çalışmalarının yer aldığı karma resim sergisi açıldı.

Kumluca'da ressam Gülten ve Mehmet Gökkaya tarafından eğitim verilen çocuk ve yetişkinlerin çalışmalarının yer aldığı karma resim sergisi açıldı.

Fatih Sultan Mehmet Parkında bulunan Yunus Emre Kültür evindeki serginin açılışına Kaymakam Polat Kara, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Gürcan Yıldırım, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Emniyet Müdürü Mustafa Karaarslan, AK Parti İlçe Başkanı Arif Yavuzer, daire amirleri ve davetliler katıldı.

Kaymakam Kara, serginin açılışında yaptığı konuşmada, sanatla uğraşan insanların yaşadıkları toplumun gelişmişliğinin en güzel göstergesi olduğunu söyledi.

Kumluca'da sanatsal etkinliklerin her geçen gün arttığını belirten Kara, "Sanat ve spor toplumların yaşam kaynaklarındandır. Biz geçmiş toplumlar hakkında en doğru bilgiyi geriye bıraktıkları sanatsal eserlerinden elde ediyoruz. Aynı şekilde bizden sonrada bizim hakkımızda bilgiyi bizim bıraktığımız eserlerden elde edecekler. Bu anlamda sanatın önemi büyüktür. Ben sanatsal anlamda çalışan herkesi canı gönülden kutluyorum." dedi.

Belediye Başkanı Çetinkaya da sanatın insanların hayal güçlerinin ne kadar derin olduğunun en güzel göstergesi olduğunu ve bu şekilde düşünen ve hayal eden kişilerin her zaman başarılı olduklarını dile getirdi.

Ressam Mehmet Gökkaya da sergide karakalem, yağlı boya ve pastel çalışmalarından oluşan yaklaşık 200 çalışmanın yer aldığını anlattı.

Sergi, 23 Mayıs'a kadar gezilebilir.

Kaynak: AA / Güncel

Hüsamettin Çetinkaya Polat Kara Gökkaya Kumluca Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title