Haberler

Kumluca'da Geleneksel Kadir Gecesi İftarı

Kumluca'da 18'incisi organize edilen Kadir Gecesi iftarı Orhan Günay Parkı Kültür Hanı'nda gerçekleştirildi.

Kumluca'da 18'incisi organize edilen Kadir Gecesi iftarı Orhan Günay Parkı Kültür Hanı'nda gerçekleştirildi.

Kumluca'daki geleneksel Kadir Gecesi iftarında giderleri hayırseverler tarafından karşılanan ve ilçedeki restoran ile lokantalarda pişirilen ezo gelin çorba, etli kuru fasulye, pirinç pilavı, ayran, tulumba tatlısı, hurma, 20 bin porsiyon ekmek, Osmanlı şerbeti ve 25 bin şişe su dağıtıldı. İftar öncesi Kumluca Müftülüğü din görevlileri tarafından Kur'an-ı Kerim ve ilahiler okundu.

İftara, Kaymakam Polat Kara, AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Gürcan Yıldırım, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Kumluca Kaymakamı Polat Kara, bu yıl 18'incisi gerçekleştirilen Kadir Gecesi iftar programında ilçe halkıyla bir araya gelmenin mutluluğu ve huzurunu yaşadıklarını söyledi.

Ülke ve millet olarak zor bir zamandan geçtiklerini ifade eden Kara, özellikle de terör olaylarının insanların yüreğini dağladığını belirtti. Kumluca'da ise yaklaşık bir hafta öncesi yaşanan orman yangınlarının da ayrıca hüznünü yaşadıklarını kaydeden Kara, "7'den 70'e bütün Kumlucalılar yaklaşık 15 bin kişinin katılımıyla bu güzel organizasyonumuz yapıldı. Sadece kamu kurumlarımız değil, sivil toplu kurumlarımız, hayırsever vatandaşlarımız, maddi manevi katkılarıyla bu güzel organizasyonu vücuda getirdiler. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, ramazanın bereket, paylaşma, birlik ve beraberlik olduğunu, bunun en güzel örneğinin de yıllardır Kumluca'da devam eden Kadir Gecesi iftar etkinliği olduğunu söyledi.

İftar programının sonunda Müftü Artan tarafından dua yapıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Kadir Gecesi Polat Kara AK Parti Kumluca Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title