Haberler

Deniz Bisikletiyle Denize Açılan 5 Gençten Haber Alınamıyor

Güncelleme:

İstanbul'da Kumburgaz sahilinde deniz bisikletiyle açılan yaşları 25 ile 30 arasında değişen 5 gençten haber alınamıyor.

Kumburgaz sahilinde kiraladıkları deniz bisikletiyle denize açılan 5 gençten dün 14.00’den bu yana haber alınamıyor. Yaşları 25 ile 30 arasında değişen 5 kayıbın isimleri şöyle; Mikail Çelik, Serdar Demir, Doğan Demir, Şükrü Kahraman ve Yusuf Büyükizgi

EVDEN HAVLULARINI ALIP ÇIKTILAR

Edinilen bilgiye göre 5 arkadaş dün tatil için geldikleri evden sadece havlularını alıp sahile gitti. Bir deniz bisikleti kiralayan 5 kişi bu bisikletle denize açıldı ve bir daha da kendilerinden haber alınamadı. Gençlerin yakınları ve arkadaşları durumdan bu sabah güvenlik birimlerini haberdar etti.

ARAMA ÇALIŞMALARINDAN ŞU ANA KADAR SONUÇ ALINAMADI

Sahil Güvenlik ekipleri havadan ve karadan arama çalışması başlattı. AFAD ekipleri de çalışmalara katıldı. Gençlerin arkadaşı Türker Ermiş de , arkadaşlarının dün saat 14.00 de denize açıldığını ve o saatten beri de kendilerinden haber alınmadığını söyledi.

DENİZ BİSİKLETİ DE BULUNAMADI

5 kişinin denize açıldığı deniz bisikletinin de şu ana kadar bulunamamış olması yakınlarının endişelerini daha da artırdı. Kayıp gençlerden Mikail Çelik’in annesi oğlu ve arkadaşlarını son olarak evden çıktıklarında gördüğünü söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şükrü Kahraman doğan demir Kumburgaz Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor?
500

Yorumlar (4)

anne:

yaş 25 de olsa 55 de olsa evlat acısı vermesin rabbim inşaallah sağ çıkarlar

29
0
yanıtYanıtla
yagmur:

İnşallah sağ olarak kurtarılırlar Allah ailelerine bağışlasın inşallah

28
0
yanıtYanıtla
seyit yildiz:

birinci derece sorumlu deniz bisikletlerini veren kisiler cunku sagilden belilli metre acilablir diyelim acildi deniz moturuyla yanlarina gidip ikazda bulunmasi ve bu kisilere birer dene can yelegi gidirilip oyle deniz biskletine bindirilmesi gerekirdi ikin cisi deniz bisikleti adi ustunde ama deniz bisikleti deyil bunlarla ancak dalga olmayan yani gollerde binilir ucuncusu buna denizde binilir diye russat veren kisiler sorumlu malefsef cikar icin para icin insana deyer verilmiyor

13
0
yanıtYanıtla
asiye:

ölmüşlerdir

0
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title