Haberler

Kumbarada Çocuklara "Oyuncak ve Kitap" Birikiyor

Ordu'da başlatılan kampanya kapsamında ihtiyaç sahibi çocuklar için oyuncak ve kitap birikiyor

Ordu'nun Ünye ilçesinde başlatılan kampanya kapsamında ihtiyaç sahibi çocuklar için oyuncak ve kitap birikiyor.

Ünye Belediyesi tarafından oluşturulan "Oyuncak ve Kitap Kumbarası" projesi doğrultusunda, kumbarada biriktirilen oyuncak ve kitaplar, ihtiyaç sahibi çocuklara veriliyor. Cumhuriyet Meydanı'na kurulan kumbarada, bir ay içerisinde bin adet kitap, 500'ün üzerinde de oyuncak biriktirildi.

Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çocukların eğitimine önem verdiklerini söyledi.

Çocukların gelişimi için oyuncak ve kitapların önemli bir mataryel olduğunu ifade eden Arpacıoğlu, "Ünye'nin en işlek yeri olan Cumhuriyet Meydanı'na kumbarayı kurduk. Daha önceden alınan ve evlerinde bulunan oyuncakları buradaki kumbaraya atılmasını istiyoruz. Aynı şekilde okunan ve başkalarının okumasına imkan verilecek olan kitapları da kumbaraya bırakılmasını rica ediyoruz" dedi.

Vatandaşların kampanyaya ilgi gösterdiğini anlatan Arpacıoğlu, "Bu kumbarayı yaklaşık bir ay önce kurduk. Hemşehrilerimiz kampanyaya oldukça ilgi göterdi. Bu zamana kadar yaklaşık bin kitap, 500'ün üzerinde de oyuncak toplandı. Burada toplanmış olan kitap ve oyuncakları okul sezonunda okullarımıza dağıtacağız. Burada da ihtiyacı olan öğrencilere dağıtımı gerçekleştirilecek" diye konuştu.

Arpacıoğlu, anlamlı ve değerli olan projelere devam edeceklerini belirterek, kampanyaya ilgi gösteren herkese teşekkür etti. - Ordu

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Arpacıoğlu Ünye Belediyesi Ordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title