Haberler

    Kulüpler Birliği İstanbul'da Passolig'i Tartışı

    Kulüpler Birliği'nin İstanbul'da yaptığı toplantıda Passolig, stadyumların durumu, hakem kararları gibi konular konuşuldu.

    Kulüpler Birliği dün İstanbul’da çok kritik bir toplantı yaptı. Toplantının ardından Gençlerbirliği maçında hakem soyunma odasına giren Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım için yapılan kınama gündem oldu ama perde arkasında çok daha kritik konuların görüşüldüğü öğrenildi.

    Birlik Başkanı Göksel Gümüşdağ, “Hakem hataları ve e-bilet-Passolig aksaklıkları üzerinde durduk. Kulüpler bize beklentilerini anlattı, 17 kulübün de burada olması anlamlıydı” diyerek gündemi özetledi.

    ‘Farklı tutum güven sarsıyor’


    Buna göre kulüpler, dünkü toplantıda TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve MHK Başkanı Zekeriya Alp’in de olmasını istedi. Demirören’e bizzat Passolig sorunları aktarılacak, Alp’e de hakem şikayetleri dile getirilecekti. Öyle de oldu. Kulüpler Alp’e, “Hakemlerin bir standardı yok. Aynı pozisyonlara farklı kararlar güven sarsıyor” mesajını iletti. Asıl gündem ise Passolig’di. Kulüp temsilcileri, “Statların hali ortada. Her geçen gün kötüye gidiyoruz. Ya sorunlar çözülsün ya da iptal edelim” diyerek 4 şikayet başlığı belirledi.

    1- Turnike yetersizliği


    Kulüpler, statlar tam kapasiteye ulaşmamasına rağmen turnike yetersizliğinden şikayetçi. İlerleyen süreçte ilginin artması halinde bunun en büyük sorun olacağı görüşü hakim. Daha önce bu anlamda yapılan başvurulara firmadan olumlu yanıt gelmediği kaydedildi.

    2- Kart çıkarma zorunluluğu


    Kulüpler, temelde e-bilet olayına değil taraftarın kart çıkarma zorunluluğu olan bir uygulamaya karşı olduğunu belirtti. Bu zorunluluğa yeni bir formül ve kart devir işlemlerine de kolaylık istenecek.

    3- Teknik aksaklıklar


    Passolig kartı olan, giriş SMS’i alanların ya da son gün maça gelecek olanların yaşadığı gişe önü sorunları anlatıldı. Yaşanan teknik sorunlar için altyapı eksikliğine vurgu yapıldı.

    4- Yetkili sayısı azlığı


    Statlarda taraftarın en büyük şikayetlerinden birinin Passolig yetkilisi azlığı ile alakalı olduğu bildirildi. Yöneticiler ve güvenliklerin direkt taraftar şikayetleriyle burun buruna kaldığı, firmanın yetersiz kaldığı kaydedildi.

    En kritik görüşme


    Federasyon Başkanı Demirören, Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ ve bazı kulüp temsilcileri bugün soluğu Ankara’da alacak. Önce saat 10.00’da Spor Bakanı Çağatay Kılıç’ın kapısını çalacak. Ardından heyetin yeni adresi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olacak. Son dakikada program değişikliği olmazsa Erdoğan’a sıkıntılar aktarılacak, “Çözemezsek iş çok kötüye gidiyor” ifadesi kullanılacak. Programda bir değişiklik olursa önümüzdeki hafta başı aynı heyet tekrar Erdoğan’ın kapısını çalacak.

    'Burası dağbaşı değil'


    Kulüpler Birliği ve Federasyon, Gençlerbirliği maçında hakem odasına inen Aziz Yıldırım için, 17 kulüp imzalı bir kınama yayınladı. TFF Başkanı Demirören de, “Burası Türkiye, dağbaşı değil. Türk Bayrağı’nın, TFF’nin olduğu yerde kimse soyunma odası basamaz” çıkışını yaptı.

    Gözler Yıldırım'da


    Gelişmelerin ardından gözler Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a çevrildi. Yıldırım’ın Kulüpler Birliği ve TFF’nin yaptığı kınama başta olmak üzere gündeme dair çarpıcı açıklamalar yapması bekleniyor. Aziz Yıldırım’ın saat 14.00’te basının karşısına geçeceği belirtildi.

    Fanatik

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Yıldırım Demirören Aziz Yıldırım İstanbul Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title