Haberler

Kültür-Sanatla Dolu Şubat Ayı

Güncelleme:

Esenlerliler, Esenler Belediyesi'nin düzenlediği etkinliklerle Şubat ayında da kültür sanatla dolu bir ay geçirecek.

Esenler'de Şubat ayı da kültür sanatla dolu geçecek. Esenler Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü, birbirinden farklı 50'yi aşkın etkinlikle Esenlerliler ile buluşacak. Esenler'de bu ay da yine sergiden geziye, tiyatrodan seminere, anma programından konsere çok sayıda program gerçekleştirilecek. Her yaştan Esenlerliye hitap eden ve tamamı ücretsiz olan etkinlikler, Dr. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi'nin yanı sıra okullarda, camilerde, Dörtyol Meydanı'nda, Esenler Belediyesi Kültür Merkezi'nde ve hatta sokaklarda düzenlenecek. Öte yandan Esenler Belediyesi'nin gençlik ve bilgi evleri de düzenleyeceği bir dizi etkinliği Şubat ayında gençlerle buluşturacak.

VEFA VE ANMA AYI

Şubat ayı Esenler'de "Vefa ve Anma Ayı" niteliğinde olacak. Manevi dünyamızın, sanat, siyaset ve edebiyat dünyasının yaşayan veya ebediyete intikal etmiş önemli isimleri özel program, konser ve sergilerle anılacak. Programlar kapsamında bu ay Esenler'de; Türkiye Cumhuriyeti 54. Başbakanı Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan, Türk sanat müziğinin efsane ismi Müzeyyen Senar, Türk tiyatrosunun unutulmaz oyuncularından Gazanfer Özcan, usta besteci Sadettin Kaynak ve gazeteci yazar Ahmet Kabaklı için vefa programları düzenlenecek.

PANEL, KONSER, FESTİVAL

II. Abdülhamid ve Turgut Cansever ışığında şehircilikle ilgili panellerin de gerçekleştirileceği Esenler'de, medyanın topluma etkileri uzman isimlerle "Medya Sofa Buluşmaları"nda masaya yatırılacak. Şubat ayında ünlü sanatçı Hakan Peker Esenler'de hayranlarıyla buluşacak. Dörtyol Meydanı, "Kestane Festivali"nde binleri ağırlayacak.


Kaynak: Bültenler / Güncel

Kadir Topbaş Dörtyol Esenler Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title