Haberler

Kuliste Pasta Kestiler

Ebru Gündeş 34 Yaşına Bastığı Gece, Sevgilisi Osmantan Erkır Tarafından Hediye Yağmuruna Tutuldu.

EBRU GÜNDEŞ 34 YAŞINA BASTIĞI GECE, SEVGİLİSİ OSMANTAN ERKIR TARAFINDAN HEDİYE YAĞMURUNA TUTULDU.

Ebru Gündeş, 34'üncü yaşgününü 'Popstar Alaturka' yarışmasının canlı yayınında kutladı. Sevgilisi Osmantan Erkır'ın hediye yağmuruna tuttuğu Gündeş, sevincinden gözyaşlarına hakim olamadı. Erkır, sevgilisini hediye yağmuruna tutarken, onu ne kadar çok sevdiğini de sık sık dile getirdi.

Gündeş'e yeni albümü için yakın arkadaşı Ravi İncigöz'ün 'Ölümsüz Aşk' adlı bir şarkısını hediye ettiğini açıklayan Osmantan Erkır; Selami Şahin ve Yusuf Hayaloğlu'nu da Gündeş'in şerefine programına konuk etti. Ebru Gündeş özellikle Yusuf Hayaloğlu'nun söylediği, 'Ah Ulan Rıza' isimli şiirde gözyaşlarına hakim olamadı.

Ebru Gündeş yeni albümünde yer alan 'Ölümsüz Aşk' isimli şarkıyı söylerken sahneden çok sevdiği sarı gülleri döktüren Osmantan Erkır, son olarak gazetecilerin alınmadığı kuliste Gündeş için pasta kestirdi. Sevgilisine çok güzel ve kıymetli bir hediye de aldığı belirtilen Osmantan, bu hediyenin ne olduğunu ise açıklamadı. Programın sonlarına doğru ise Bülent Ersoy, Ebru Gündeş'i kucağına oturtarak, 'Sen benim bebeğimsin' diye sevgi gösterisinde bulundu.

Osmantan Erkır'ın Gündeş'e şarkı hediye etmesini değerlendiren Bülent Ersoy, 'Adam sana şarkı hediye etti, sen bir çoraplarını yıkamadın' dedi. Gündeş bu sözlere 'Yıkadım, çoraplarını yıkadım' diye karşılık verdi. Ebru Gündeş daha sonra Osmantan Erkır'a yönelik, 'Hayranlarımın sevgisi benim için çok önemli. O yüzden ilk önce onları seviyorum sonra sizi. Çünkü onlar beni bağırlarına basıp, kucakladılar' dedi.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title