Haberler

Küfürler Havada Uçuştu

Gamze Özçelik ile Mert Öcal, Barda Tartıştı.

Barda kavga eden ünlü çiftler arasına Gamze Özçelik ile Mert Öcal da eklendi. Çift, önceki akşam Chanta'daki bir partiye katıldı. İlk anlarda neşeli olan ikilinin arasında bir anda gerginlik yaşandı. Dedikoduya göre; Gamze Özçelik, oyuncu sevgilisini mekandaki bir kadından kıskandı. Özçelik'in öfkesi, her geçen dakika daha da arttı.

Güzel oyuncuyu sakinleştirmek isteyen Öcal, Gamze Özçelik'i kolundan tutunca olanlar oldu. Koşarak tuvalete giden Özçelik, peşinden gelen sevgilisine etraftaki kimseye aldırış etmeden küfürler yağdırdı. Gamze Özçelik, aşkını bırakıp hızla mekandan çıktı. Bir anlık şaşkınlık yaşayan Mert Öcal da; sevgilisinden 10 dakika sonra sessiz sedasız bir şekilde mekanı terk etti.

FOTOĞRAFTA KALAN NEŞE

Partideki kavgalarıyla ortalığı birbirine katan Gamze Özçelik ile Mert Öcal'ın gecesi; keyifli başladı. Hatta çift, tartışmadan yarım saat önce böyle poz verdi. (UFUK ÖZCAN/TAKVİM)

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Gamze Özçelik Mert Öcal Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title