Haberler

Küçükçekmece'de Yağış ve İnşaat Temeli Asfaltı Çökertti

Küçükçekmece’de sağanak yağış ve inşaat temel çalışması nedeniyle zayıflayan asfaltta kısmi çökme meydana geldi.

Küçükçekmece'de sağanak yağış ve inşaat temel çalışması nedeniyle zayıflayan asfaltta kısmi çökme meydana geldi. Olay anında park halinde bulunan ikisi minibüs 4 araçta maddi hasar oluştu.

Olay, Kanarya Mahallesi Dr. Sadık Ahmet Caddesi 112 numara üzerinde dün 02.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, sağanak yağış ve bir inşaatın temel çalışmaları nedeniyle zayıflayan asfalt yoğun yağışla birlikte su alınca zayıflayarak göçük oldu. Olay sırasında cadde üzerinde park halinde bulunan ikisi minibüs 4 araç çökme nedeniyle yarım metrelik çöküntüye düştü. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, ambulans ve AKOM ekiplerinin yanı sıra kurtarıcı araçlar sevk edildi. Can kaybı ve yaralanmanın yaşamadığı olayda temelin bitişindeki bir bina güvenlik ve tedbir amacıyla boşaltıldı. Ardından göçük nedeniyle inşaat temeline kayan araçlar kurtarıcı araçlar vasıtasıyla kurtarıldı. Asfalta yaşanan göçük nedeniyle cadde araç ve yaya geçişlerine kapatıldı.

Aracı hasar gören vatandaşlardan Alemdar Çölgeçen, "Sabah namazına kalktım. 02.40 geçe meydana geldi. Baktım yol yarıldı. Arabamı kurtarayım dedim ama kurtaramadım. Ondan sonra İSKİ'nin suyu patlayınca toprak gevşedi. Sonra araçlar gördüğünüz gibi zarar gördü" dedi.

Öte yandan, olay yerinde yapılan zarar tespit ve incelemelerin ardından iş makineleri ile temizlik çalışması başlatıldı. Yapılacak onarımın ardından trafiğe kapatılan caddenin yeniden açılacağı ifade edildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Küçükçekmece Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title