Haberler

Küçük Yunus Emre İçin Yardım Kampanyası Başlatıldı

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde ikamet eden Aslı ve Rasim Yörügel çiftinin 5 yaşındaki tek çocukları olan lösemi hastası Yunus Emre için İlçe Kaymakamlığı tarafından yardım kampanyası başlatıldı.

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde ikamet eden Aslı ve Rasim Yörügel çiftinin 5 yaşındaki tek çocukları olan lösemi hastası Yunus Emre için İlçe Kaymakamlığı tarafından yardım kampanyası başlatıldı.

Ev hanımı olan anne Aslı Yörügel ve bir fabrikada işçi olarak çalışan baba Rasim Yörügel, aylardır kendi imkanlarıyla çocuklarının tedavisini sürdürmeye çalışıyor. Baba Rasim Yörügel biricik çocuklarının hastalık sürecini anlatarak, 7 ay önce küçük Yunus Emre'nin boynundaki üç kitleyi öğrendiklerini ve hastalık sonucu ellerindeki tüm imkanı kullandıklarını söyledi. Yol masrafı, beslenmesi ve dışarıdan getirilen ilaçların kendilerini zor duruma soktuğunu belirten Yörügel, "Şu anda zor durumdayız ve çocuğumuzun tedavisi için duyarlı kişilerden, sivil toplum örgütlerinden, okullardan kısacası tüm hemşehrilerimizden Yunus Emre'nin sağlığına kavuşması için yardım istiyoruz. Yaklaşık 5 aydır evimize gelemiyoruz. Bu uzun tedavi sürecinde çocuğumuzun çektiği acıya biz anne baba olarak dayanamıyoruz. Oğlumuzun aldığı kemoterapi nedeni ile tamamen psikolojimiz de bozuldu. Biz Bozüyüklü kardeşlerimizin maddi manevi desteklerine ihtiyaç duyuyoruz, lütfen sesimizi duymalarını istiyoruz" dedi.

Yunus Emre'nin tedavisine katkı sağlamak amacıyla, İlçe Kaymakamlığına yardım toplama talebinde bulunan ailenin yakınları, dilekçelerine olumlu yanıt aldı. Dernekler Masası personellerinin denetimi ile Yunus Emre adına banka hesap numarası açıldı. Küçük Yunus Emre'nin tedavisi için yardımda bulunmak isteyen duyarlı vatandaşların T.C. Ziraat Bankası Bozüyük Şube Kodu: 122 IBAN: TR 90 0001 0001 2266 8440 2250 01 ve 66844022 5001 nolu hesaba bağış yapabilecekleri kaydedildi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bozüyük Bilecik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title