Haberler

Küçük Voleybolcular 'Türkiye Şampiyonu' Şampiyonluk Sevincini Paylaştılar

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü voleybolcuları, 'Küçük Kızlar Okullararası Voleybol Turnuvası'nda 'Türkiye Şampiyonu' oldu.

Genç sporcular, şampiyonluk kupasını Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye takdim etti.

Bursa Büyükşehir Belediye spor Kulübü'nün altyapısını oluşturan Canaydın İlköğretim Okulu'nun bayan voleybol takımı, 'Küçük Kızlar Okullararası Voleybol Turnuvası'nda Türkiye Şampiyonu olarak Bursa'nın göğsünü kabarttı. Türkiye genelinde 3 bin okulu geride bırakarak 'Türkiye Şampiyonu' olan sporcular, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'yi ziyaret etti. Genç sporcular, Tarihi Belediye Binası'nda ziyaret ettikleri Başkan Altepe'ye şampiyonluk kupasını ve şampiyonluk maçını oynadıkları voleybol topunu hediye ettiler.

Büyükşehir Belediye spor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık, Belediye spor Kulübü yöneticileri, takımın teknik sorumlusu Emin İmen, antrenör Serdar Şentürk ve yardımcı antrenör Nihal Akırmak ile 12 yaşındaki sporcular Selay Çalışkan, Yaren Uçan, Yaren Hatipoğlu, Nuran İnce, Ecem Talgır, Simge Şen, Esin Kocancı, Yağmur Önder ve Sena Aslan kendilerine verdikleri destekten dolayı Başkan Altepe'ye teşekkür ettiler.

"Emek verildiğinde başarı geliyor"

Başkan Recep Altepe, gençlerin spora yönelmelerinin önemine değinerek Bursa'da yapılan spor yatırımlarının, kentin sportif başarısını yükselteceğini söyledi. Küçük sporcuların başarılarının devam edeceğine inandığını kaydeden Başkan Altepe, "Büyükşehir Belediyesi olarak spor alanında futbolun dışındaki diğer branşlarda da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bursa'nın her alanda iyi noktada olmasını hedefliyoruz. Güzel kadrolar var. Emek verildiğinde başarı geliyor. Karşınıza hangi rakip çıkarsa çıksın sonuç iyi oluyor" dedi.

Okul başarısı da önemli

Spor yaparken aynı zamanda okul başarısının da önemli olduğunu vurgulayan Başkan Altepe, "Kendinizi iyi yetiştirmeniz ve geliştirmeniz gerekiyor. İleride sporcu kimliğinizin yanı sıra kariyerli ve meslek sahibi bireyler olmanız da önemli. Bu noktada örnek olmalısınız. Boşa vakit harcamadan spor ve eğitim yaşamınıza da ağırlık verip, başarılı olarak şehre katkıda bulunmanız, milli takımda oynamanız toplumun en çok değer verdiği konulardandır" diye konuştu.

Başkan Altepe, gençlere bundan sonra da rehavete kapılmadan başarılar elde etmeleri konusunda tavsiyelerde bulundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title